Produksjonssjef i Parkvesenet, Kurt Tange Jensen var på brygga i Lindebøkilen tirsdag og fikk med seg rivningen av skøyta.

Blir destruert tirsdag

Publisert
Skøyta som har ligget ulovlig i Lindebøkilen på Flekkerøy ble heist på land tidligere i mai.

Den gamle og falleferdige skøyta som har ligget ulovlig fortøyd ved den kommunale brygga inne i Lindebøkilen på Flekkerøy, blir destruert i løpet av tirsdag.

Gikk lekk

– Den blir destruert og kildesortert i dag. Før pinse satte vi ut to konteinere, så nå er alt klart for rivning, sier produksjonssjef Kurt Tange Jensen i Parkvesenet til N247 tirsdag formiddag.

Skøya har ligget ved brygga ved det tidligere fergeleie i mellom tre og fire måneder, til ergrelse for en del naboer. Etter noen få uker begynte båten å lekke olje, og brannvesenet i Kristiansand måtte ut og rydde opp.

- Det er riktig det. De var her ute noen ganger, så nå blir det godt å få den bort fra Lindebøkilen, sier Jensen som forteller videre at det har vært noe hærverk om bord i båten mens den har ligget på land. De har blant annet tømt et pulverapparat.

Eier

Prosjektet med å blant annet få skøyta opp på land, for så å sette i gang å destrurere den, blir en dyr affære.

- Hvem tar regningen, Jensen?

- Dette er en formell prosess. I tillegg til det fysiske arbeidet, har det vært mye papirarbeid. Vi sender en faktura til eieren. Mer kan jeg ikke si, sier Kurt Tange Jensen.

Powered by Labrador CMS