Jonas scorer mot Hisøy.

Søgne-talent klar for IK Start

Publisert Sist oppdatert
Jonas Lomeland Seim er klar for IK Start.

Etter en meget god sesong for herrelaget til Søgne FK er stortalentet Jonas Lomeland Seim fra januar 2024 klar for IK Start.

I første omgang skal Jonas som akkurat har fylt 17 år spille for G19 og andre-laget til Start som spiller i 3. divisjon. Det betyr at Jonas tar et skritt opp nivå-messig hvor det nå blir kamper mot lag som Mandalskameratene og Vindbjart, samt lag fra Østlandet.

– Jeg er veldig fornøyd med å få denne sjansen til å utvikle meg som fotballspiller. Mine ambisjoner er å gjøre det godt både på trening og i kamp og få en maksimal utvikling slik jeg også kan få sjansen på A-laget etter hvert, kommenterte Jonas Lomeland Seim like etter at overgangen til Start var på plass.

Sportslig leder i Søgne FK, Jarle Olafsen ønsker Jonas lykke til med overgangen til Start.

– Ikke uventet

Sportslig leder i Søgne FK, Jarle Olafsen.

– Det var ikke uventet at Jonas valgte å gå til Start. Skal han fortsette utviklingen så er det riktig at han tar et steg opp. Jonas har virkelig jobbet hardt og målbevisst. Søgne FK ønsker han masse lykke til med utviklingen og nye utfordringer. Eventuelle økonomiske kompensasjoner vil tre i kraft når Start ønsker å signere proff-kontrakt med Jonas.

Jonas Lomeland Seim har som sekstenåring i årets sesong imponert mange med imponerende spill i sin venstrekant posisjon hvor han endte med imponerende 14 scoringer på 25. kamper. Med sitt lave tyngde punkt, drible-ferdigheter med et meget godt rykk og gode avslutte- egenskaper har Jonas gjort flere rutinerte 4. divisjonsspillere frustrerte og svimle i møte med en ung jypling fra Søgne FK. Svimleste er nok høyre-backen til Hisøy som vel ennå ikke har kommet over Jonas sine herjinger i begge kampene mot Arendalslaget.

Powered by Labrador CMS