Lasse, Kalle og Pelle Sigurdsen på Hellemyr fredag kveld.
Lasse, Kalle og Pelle Sigurdsen på Hellemyr fredag kveld.

Brødrene Sigurdsen i kamp samtidig for første gang

Publisert Sist oppdatert

For første gang var Sigurdsen-brødrene på banen samtidig for Fløy da Fløy 2 møtte det suverene topp-laget Vigør på Hellemyr fredag kveld.

Kampen endte med 4-1 (2-1) tap etter en tung 2. omgang.

Kampen startet med en gigantisk Fløy-sjanse men Kalle Sigurdsen avsluttet over mål fra kloss hold. Like etter scoret Vigør to kjappe av den lette sorten- Markus Kristiansen var uheldig og spilte ballen rett til en Vigør spiller som bare kunne banke ballen i mål. Like etter var det vidåpent i Fløy-forsvaret lang dødlinja og Vigør kunne nærmest spasere ballen i mål.

Utover omgangen var Fløy 2 fullt på høyde med Vigør og fikk en fortjent redusering da Kalle Sigurdsen dro seg inn i banen og skjøt i motsatt hjørne for keeper. En flott scoring som kronet en stor omgang for Kalle.

Første halvdel av andre omgang dominerte Fløy banespillet men skapte få store sjanser mot Fløy-forsvaret med Erik Marcussen som dirigent. Men etter 63 minutter avgjorde eks-Fløyspiller Sebastian Fredriksen i realiteten kampen da kan skjøt via en Fløyspiller i mål.

Midtveis i andre omgang kom Fløy-gutta mer med i spillet og Lasse Sigurdsen (snartur hjemme fra Oslo) fikk en fin sjanse da han fintet bort en Vigør-spiller men skuddet med høyre-foten gikk utenfor. Mot slutten kom en skaderammet Pelle Sigurdsen inn og dermed var «The Fabulous Three» på banen samtidig.

Ellers veldig kjedelig at Kristoffer Birkeland så ut til å pådra seg en alvorlig skade i andre omgang.

Neste oppgave er borte mot Express neste lørdag.

Powered by Labrador CMS