Daniel Aamodt har akkurat brakt Søgne i ledelsen.

Kjipt å miste seieren mot serielederen

Express – Søgne 1 – 1 ( 0 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Fevik Stadion , lørdag ettermiddag.

Trenerduoen Thor Jostein Dyrnes ( stående) og Lennart Aamodt ( liggende!) fortviler over feil dommeravgjørelse.

Et hardkjempende Søgne-lag hadde faktisk fortjent å vinne den vanskelige bortekampen mot serieleder Express. Etter at hjemmelaget var best i starten av kampen uten å skape noen som helst av sjanser mot et godt organisert Søgne-lag, overtok Søgne etter hvert føringen i kampen. Etter 35 spilte minutter var Søgne nære på å ta ledelsen da ballen traff tverrliggeren.

Fem minutter før pause ble bortelaget korrekt idømt straffe etter felling i feltet. Johan Viksø som var straffeeksekutør plasserte ballen til venstre for Express-målvakten som gjorde en meget god redning, dermed ingen scoring og lagene kunne ta pause-praten på stillingen 0 – 0.

Tok ledelsen

Etter pause bølget spillet frem og tilbake, dog med Søgne som det førende laget. Etter 62. minutter tok bortelaget ledelsen ved Daniel Aamodt, etter meget godt angrepsspill hvor servitør Ditlef Ueland spilte ballen perfekt inn til en udekket Daniel Aamodt som scoret sikkert fra kort hold.

Sen utligning

Stor Søgne-sjanse som treffer tverrliggeren.

Etter scoringen ble det en smule ampert mellom enkelte spillere og spillet ble oppstykket av flere frispark. Fem minutter før ordinær tid var ute kom utligningen da Søgne-forvaret ikke klarte å klarere ballen i eget felt. Litt kjipt for Søgne-laget som ellers hadde god kontroll på forsvarsarbeidet. Selv med fem minutters tillegg og masse spillerbytter på slutten av kampen så klarte ikke noen av lagene å avgjøre kampen til sin fordel. Dermed 1 – 1 og uavgjort, et resultat som hjemmelaget har mest grunn til å være fornøyd med.

Med dette resultatet ligger Søgne på femte plass på tabellen, ni poeng bak dagens motstander Express som fortsatt topper tabellen. Neste kamp for Søgne-herrene er hjemme mot Lyngdal på Søgne Stadion onsdag 14 juni kl 19.00