Petter B. Sørhus og Morten Dalene var begge matchavgjørende i kampen mot Giv Akt.

Sliteseier for Søgne-herrene

Publisert
Typisk kamp-bilde Søgne presser på mot et lavtliggende Giv Akt forsvar.

Søgne – Giv Akt 1 – 0 ( 0 – 0 ),  4. divisjon fotball herrer, Toyotabanen torsdag kveld.

I en kamp hvor motstanderen Giv Akt helt klart spilte for et uavgjort resultat, som ville medføre at laget garantert ville beholde plassen i 4. divisjon var det tilslutt hjemmelaget som trakk det lengte strået.

Selv om hjemmelaget styrte spillet i første omgang klarte ikke Søgne-spillerne å skape noe særlig mot et meget lavtliggende bortelag, noe som gjorde at lagene tok en kjapp pauseprat på stillingen 0 – 0.

Flere sjanser i andre omgang

Etter pause fortsatte spillet på samme måte uten at Søgne-laget klarte å spille seg frem til kvalifiserte målsjanser. Fra midtveis i omgangen ble hardtkjempende Giv Akt-spillere etter hvert slitne og hjemmelaget skapte flere sjanser uten tellende resultater frem til halv timen spilt da målsniken Morten Dalene var på rett plass til rett tid og kunne legge ballen over en sjanseløs Giv Akt målvakt og dermed en fortjent hjemme-ledelse 1 – 0.

Litt spennende på slutten

Etter at hjemmelaget tok ledelsen i kampen måtte bortelaget (endelig) satse fremover på banen, dette gjorde bortelaget skapte noen sjanser mot slutten av kampen samtidig som hjemmelaget fikk flere muligheter på kontringer uten at det ble tellende resultater av det. Dermed ebbet kampen ut med en fortjent 1 – 0 seier til Søgne.

Best på Søgne var denne gangen midtbanespiller Kevin Vigebo som styrte det mest av spillet så lenge kreftene holdt. God var også vikarmålvakt Petter B. Sørhus som hadde full kontroll som hjemmelagets bakerste spiller.

Med denne seieren ligger Søgne fortsatt på 5. plass på tabellen. Neste kamp er borte mot tabell-nabo Lyngdal mandag 30. oktober.