Målscorere Markus Aamodt (t.v.) og Jonas Seim.

Søgne-herrene med sterk borteseier

Søgnes spillere og trener jubler for seier i vanskelig bortekamp mot Trauma.

Hove kunstgressbane, Trauma – Søgne 2 – 3 ( 1 – 3 ) 4. divisjon fotball herrer, lørdag ettermiddag.

Selv om det ble spennende mot slutten av kampen så kunne Søgnes spillere og ledere juble for en helt fortjent seier mot Trauma som sjelden taper hjemmekamper på Hove-banen på Tromøya.

Knall godførste omgang

I første omgang var Søgne klart best fra første spark og flere sjanser tok laget ledelsen kvarteret ut i omgangen da Markus Aamodt scoret etter forarbeid av Kevin Johansen. Halvveis i første omgang doblet bortelaget ledelsen, igjen ved Markus Aamodt som satte ballen i mål etter flere sjanser i samme angrep.

Markus Aamodt scorer kampens første mål.

Etter halvtimen reduserte hjemmelaget på sin første sjanse i kampen etter kommunikasjonstrøbbel i Søgne-forsvaret. Fire minutter senere økte igjen Søgne sin ledelse ved unggutten Jonas Seim etter et glimrende fremspill fra midtstopper Johan Vigsø. Flere mål ble det ikke før pause som gjorde at lagene tok pause med 1 – 3 ledelse til Søgne. Dette etter en meget godt gjennomført omgang. En frustrert Trauma-trener Egill Gylland påstod at det var tidenes dårligste første omgang av Trauma, helt klart takket være en meget god omgang av Søgne-laget.

Jevnere i andre omgang

I begynnelsen av andre omgang var det hjemmelaget som hadde et lite overtak i kampen, uten at laget skapte de store sjansene før laget midtveis i omgangen reduserte til 2 – 3 etter en godt slått corner. Etter denne reduseringen av det bare naturlig at hjemmelaget presset på for utligning, noe som gjorde at Søgne fikk flere kontringsmuligheter som dessverre ikke endte i scoringer, men et godt Søgne-forsvar og en meget opplagt Sindre Tjørhom mellom målstengene gjorde at Søgne-laget tilslutt kunne juble for en sterk borteseier 3 – 2 mot laget fra Tromøya.

Mange som spilte godt

Blant mange gode spillere på Søgne-laget trekker vi denne gang to-målscorer Markus Aamodt, midtbaneankeret Jone Haukland og målvakt Sindre Tjørhom som alle spilte en meget god kamp. Med denne seieren ligger Søgne på sjette plass på Tabellen med 24 poeng. Neste kamp for Søgne-herrene spilles mandag 4. september hvor Torridal er motstander.