Straffedrama for Søgne på Karmøy

Publisert Sist oppdatert

Søgnes juniorlag havnet i straffesparkkonkurranse i 8-delsfinalen i Adidas Cup, som er et uoffisielt norgesmesterskap.

Søgne tok det lengste strået og er dermed klare for kvartfinalen i den gjeve cupen. Søgnes juniorlag består av gutter født i 2004-2006. Kampen var mot bergenslaget Gneist, og lagene møttes på Karmøy.

Søgne startet best i 1. omgang, men det var Gneist som allikevel gikk til pause på 2-1 ledelse. Utover i 2. omgang utlignet Søgne til 2-2 før Gneist på ny tok en ledelse. To minutter før slutt utlignet Søgne på nytt til stormende jubel fra Søgne-leiren. Ekstraomgangene gikk uten mål, og lagene gikk til straffespark. Straffehelten ble keeper Andreas Husmo som hadde to klasseredninger. Søgne kunne dermed feire og juble i regnværet på Karmøy. Laget overnatter nå i Kopervik før returen søndag. Fra leiren rapporteres det nå om god stemning med biljard, bordtennis og gitarspilling.

Hele laget vil samtidig takke Mur i Sør som har gjort det mulig å gjennomføre turen på en økonomisk forsvarlig måte.

Målscorere for Søgne:

Håkon Fjeld, Samuel Lavik og Isak Bråthen.

På straffer: Jens Drange, Håkon Fjeld, Sebastian Aamodt, Sondre Vassnes og Tom Fredrik Aamodt.