Målscorere fra venstre: Veronica Haddeland, Thea Engebu, Lilli O. Nibe-Svendsen og Josefine Støle.

Tredje seier på rad for Søgne-damene

Publisert
Søgne-spillerne feirer sin tredje seier på rad.

Søgne stadion, Søgne – Øyestad/Arendal 2, 6 – 1 ( 3 – 1 ) 4. divisjon fotball damer, onsdag kveld.

I onsdagens viktige bunnkamp var det var det aldri tvil om hvem som var det beste laget da Søgne møtte Øyestad 1/Arendal 2 på en regntung Søgne stadion mandag kveld.

Etter en god åpning av hjemmelaget tok laget ledelsen 1 – 0 på et langskudd som bortelagets målvakt var sjanseløs på. Etter 35. spilte minutter var det klart for utligning da bortelaget satte et frispark direkte i mål bak Søgnes målvakt Ingrid Engebu. Dette var for øvrig bortelagets første skudd på mål. Bare to minutter senere var hjemmelaget igjen i ledelsen etter scoring av Josefine Støle som kunne breiside ballen i mål etter et godt angrep. To minutter senere økte samme spillere hjemme-ledelsen til 3 – 1 etter en corner, som også ble pauseresultatet.

God andreomgang

Etter pause fortsatt hjemmelaget å ha føringen i kampen og midtveis i omgangen var Thea Engebu frempå og økte ledelsen til 4 – 1. Da halvtimen var spilt i andre omgang fikk vi nok en scoring av Josefine Støle som alene med målvakt scoret sitt tredje mål for kvelden. Tilslutt fikk Lilli Othilie Nibe-Svendsen æren av å fastsette sluttresultatet til hjemmeseier 6 – 1.

Viktig å holde plassen

En meget godt fornøyd trener Jarle Rogstad var fornøyd med seier i den viktige bunnkampen.

– Det er veldig viktig at vi beholder damelaget i 4. divisjon. Det er enorm forskjell på nivået i 4. divisjon kontra 5. divisjon. Skal de mange unge og lovende spillerne fortsette utviklingen så er vi helt avhengig av å holde plassen i 4. divisjon. Etter en tung vårsesong hvor vi kun vant én kamp, har vi i løpet av sommeren fått tilbake flere spillere som var skadet mesteparten av vårsesongen.

– Slik vi spiller nå så vil vi garantert vinne flere av de gjenstående kampen i årets sesong. Fra nå etter vi blikket oppover på tabellen. Vil også nevne vi etter ferien har fått god konsulent hjelp fra den tidligere suksessfulle dametreneren Roald Pettersen, avslutter en våt og fornøyd Jarle Rogstad etter kveldens storseier.

Powered by Labrador CMS