Damelaget med første seier på hjemmebane

Søgne FKs damelag møtte onsdag kveld Birkenes på Søgne stadion. Etter cirka fire minutters spill fikk Søgne-damene straffe og Emilie Erlandsen scoret sikkert fra krittmerket.

Hjemmelaget skapte mange store sjanser i 1. omgang uten å få flere nettkjenninger, mens gjestende Birkenet var heldige og utliknet til 1-1 på den eneste sjansen de hadde i omgangen.

I 2. omgang jevnet spillet seg ut og bølget frem og tilbake. I det 67. minutt går Søgne på nytt opp i ledelsen ved Stina Tønnesland og endelig begynner vi å tro på en etterlengtet hjemmeseier.

Birkenes presser mye etter målet og har store muligheter. Keeper Ingrid Engebu hadde mange flotte redninger og holdt Søgne i føringen. Etter mye press fra Birkenes så scorer Søgne på nytt to minutter før kampslutt og sikrer dermed årets første seier.

Søgne FKs damelag ligger på femteplass på tabellen etter 12 spilte kamper og syv poeng. Neste kamp er 23. august borte mot Våg. Neste hjemmekamp er mot Øyestad 1/Arendal 2 30. august. Begge kampene spilles klokken 20.00.