Fornøyde målscorere og trener etter kampen. Fra venstre Jonas Seim, Lennart Aamodt og Hansi Enoksen.

Seier i debuten

Søgne – Vindbjart 2, 3 – 1 (1 – 0) 4. divisjon herrer, Søgne stadion, mandag kveld.

16 år gamle Marcus Vaasnes fikk sin debut på herrelaget.

Det ble en fortjent seier til Søgne-herrene mot Vindbjart 2 i Lennart Aamodts debut som hovedtrener. Etter forrige ukes tap mot Lyngdal valgte Thor Jostein Dyrnes å gi seg som hovedtrener for Søgne FKs herrelag. Det var da naturlig at assistent trener Lennart Aamodt rykket opp som hovedtrener, bare fire dager før dagens seriekamp.

Tidlig ledelse

Etter en god start på kampen, mot et for dagen sterkt Vindbart 2 lag, for et påskudd hjemmelag var Jonas Seim sist på ballen da Søgne tok ledelsen 1 – 0 allerede etter åtte spilte minutter av kampen. Frem til midtveis i omgangen var det hjemmelaget som hadde føringen i kampen uten at de skapte de helt store sjansene. Største sjansen i denne perioden hadde Vindbjart med en trippel sjanse etter corner som Søgne-forsvaret til slutt fikk klarert.

Lennart Aamodt fikk en god debut som Søgne-trener.

I siste halvdel av omgangen var Vindbjart det beste laget uten at en for dagen opplagt Søgne-målvakt Petter Brodersen ble satt på de helt store utfordringene, dermed endte første omgang med en fortjent 1 – 0 ledelse til hjemmelaget.

God avslutning på kampen

Allerede tre minutter inn i andre omgang doblet Jonas Seim egen målkonto og hjemmeledelsen da han lurte ballen bak en dekket Vindbjart-målvakt. Etter halvtimen spilt av andre omgang reduserte bortelaget til 2 – 1 og det ble med ett spenning i kampen, men et hardkjempene og etter hvert ungt hjemmelag punkterte kampen fem minutter senere da Hansi Enoksen etter en frisparksituasjon fikk sjansen i god posisjon og plasserte ballen utagbart helt inne ved stolperoten.

Etter 3 – 1 scoringen bølget spillet frem og tilbake hvor det et par ganger var like før hjemmelaget lykkes på kontringsmulighetene som oppstod da bortelaget satset fremover i håp om flere scoringer. Flere scoringer ble det ikke og et hardtarbeidende Søgne-lag kunne juble for en fortjent og viktig 3 – 1 seier.

– Fantastisk spillergruppe

Hovedtrener debutant Lennart Aamodt var et eneste stor glis etter kampen.

– Alltid gøy å vinne fotballkamper og ekstra gøy blir det når det gutta har gitt alt i kampen. Denne seieren gir god energi inn i spillergruppa foran de neste kampene og det er en drøm å jobbe med denne fantastiske gjengen, kommenterte en fornøyd Lennart Aamodt like etter kampslutt.

Vi tar også med 16 år gamle Marcus Vassnes fikk sin debut på Søgnes herrelag. Neste kamp for Søgne-herrene er allerede på lørdag. Da går turen til Vigeland for kamp mot Giv Akt som ligger fem poeng bak Søgne på tabellen.