Fire juniorspillere som spilte sin tredje kamp på tre dager.

Seieren glapp i siste sekund

Vindbart 2 – Søgne 1 -1 ( 0 – 1), 4. divisjon fotball herrer, Moseidmoen stadion, mandag kveld.

Det ble kun ett poeng med hjem for skuffede Søgne-spillere da laget mistet seieren i aller siste sekund. Allerede etter seks spilte minutter av kampen tok bortelaget ledelsen da Kevin Vigebo scoret på et frispark like uten for sekstenmeteren, noe som lenge så ut til å kampens eneste scoring.

I en fartsfylt første omgang var Søgne det beste laget, men laget klarte ikke å omsette flere god sjanser til tellende resultat som gjorde at stillingen ved pause var 0 – 1.

Burde avgjort kampen

Kevin Vigebo scoret direkte på frispark.

Etter at hjemmelaget hadde et lite overtak i første halvdel av andre omgang var det etter hvert Søgne som skapte flere store sjanser. De klarte dessverre likevel ikke å få scoringene som sannsynligvis ville punktere kampen.

Da alle trodde at Søgne skulle dra hjem med alle tre poengene fikk hjemmelaget en mulighet på en kontring som Vindbjart-spillerne satte utagbart bak Søgne-målvakt Sindre Tjørhom som spilte en meget god kamp.

Et skikkelig surt poengtap for hardt kjempende Søgne-spillere som kun rakk å ta avspark etter utligningen før dommeren blåste av kampen.

Mange som løp mye

I en fartsfylt kamp var det mange Søgne-spillere som løp imponerende mye i løpet av kampen. De som utmerket seg mest i kveldens kamp var midtstopperne Dan-Roger Roland og Elias Kjøstvedt, flankespillerne Kevin Johansen og Jarle Rogstad samt målvakt Sindre Tjørhom.

Med dagens ene poeng holder Søgne fortsatt 5. plassen på tabellen. Neste kamp spilles på Toyota-banen lørdag 21. oktober kl. 15.00 mot Giv Akt.