Jonas Seim scorer sitt fjerde mål like etter pause.

Søgne-herrene utklasset Hisøy

Publisert Sist oppdatert

Søgne – Hisøy 7 – 0 ( 5 – 0) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion fredag kveld.

Etter en meget god kamp av Søgne-herrene ble Hisøy fredag kveld sendt hjem som slakt etter å ha blitt rundspilt i 90 minutter pluss tillegg.

Allerede før to minutter var spilt var ungguttene Håkon Fjeld og Jonas Seim frempå da førstnevnte raidet nedover høyresiden for å slå et perfekt innlegg på pannebrasken til unge Seim som hadde en enkel oppgave med å gi hjemmelaget ledelsen 1 – 0.

Fornøyde målscorere. Fra venstre Jarle Rogstad, Jonas Seim, Kevin Johansen og Fredrik Haldorsen.

Etter den perfekte åpningen på kampen fortsatte hjemmelaget å styre alt på banen, og laget spilte seg frem til masse sjanser før Håkon Fjeld midtveis i omgangen igjen raidet frem på høyresiden for å servere ballen til en spillesugen Jarle Rogstad som bare hadde å bredside inn ballen til hjemmeledelse 2 – 0.

Jarle Rogstad som etter langvarige skadeopphold spilte sin første kamp fra start siden i vår gjorde en god kamp, selv om han burde scoret flere mål utover i kampen. Jarle stod også får dagens høyeste da han satte ballen himmelhøyt over mål fra fem meters hold. Så høyt gikk ballen at vi faktisk er usikker på om den har landet igjen.

Hattrick i første omgang

Etter halvtimen spilt kom dagens andre scoring fra unge Seim da han økte hjemmeledelsen til 3 – 0 etter assist fra Markus Aamodt. Så var det endelig klart for en etterlengtet scoring fra måltyven Kevin Johansen, som først ble lagt ulovlig i bakken for så å score på straffe etter retur fra Hisøys målvakt.

Like før pause var det klart for hattrick og 5 – 0 ledelse da Jonas Seim gjorde alt selv og satte ballen utagbart i nettaket fra skrått hold. Etter en meget god første omgang fikk Søgne-spillerne fortjent trampeklapp fra publikum på vei inn i garderoben for pausepraten.

Fortsatte å dominere tross mange bytter

Den forventede nedturen etter den fantastiske første omgangen kom ikke etter pause, og allerede to minutter inn i andre omgang fikk vi dagens fjerde mål fra Jonas Seim da han økte hjemmeledelsen til 6 – 0. Dessverre ble nevnte Jonas taklet stygt og måtte etter hvert hjelpes av banen etter en ankelskade som forhåpentlig ikke blir langvarig.

Assistkongen Håkon Fjeld markere for tre assists.

Etter hvert fikk alle innbytterne spilletid uten at det så ut til gjøre noe med overtaket til Søgne. Selv om hjemmelaget fortsatte å produsere målsjanser ble det med et mål til, på en perfekt utført lobb av venstreback Fredrik Haldorsen, som fastsatte sluttresultatet til utklassingsseier 7 – 0 mot et lag som de spilte uavgjort 3 – 3 mot i vår.

Ungguttene forsetter å imponere

Ungguttene Jonas Seim og Håkon Fjeld fortsetter det gode spillet og var igjen de to beste spillerne på et meget godt hjemmelag. Denne gang var Jonas best med sine fire scoringer, mens Håkon denne gang stod for tre assist fra sin høyre-back posisjon.

Med kveldens seier holde Søgne fortsatt femteplassen på tabellen med 30 poeng etter 19 spilte kamper. Lørdag 23. september tar Søgne-laget turen til Hellemyr for å møte topplaget Vigør.