En siste runde rundt banen på Tangvall før fotballskolen er over for denne gang.

Sommerens første fotballskole i mål

Publisert Sist oppdatert
Jarle Olafsen fra Søgne FK takker av for årets første fotballskole på Søgne stadion.

– Det startet med et brak mandag. Lyn, torden og regn var det som ventet da vi startet opp, men det bedret seg raskt, og vi har hatt noen aldeles fine dager her på Tangvall.

Det sier Jarle Olafsen i Søgne FK i det klubbens første fotballskole for denne sommeren er i ferd med å avsluttes og deltagerne pakker sammen for denne gang.

Fotballentusiasten Olafsen har nettopp sammen med øvrige ledere og trenere i nesten en time vært opptatt med utdeling av premier til ungdommene som i tre dager har fått holde på med fotball hele dagen.

– Denne gangen endte vi med 119 deltakere pluss rundt 25 voksne som instruktører og trenere. Deltakerne er fra 6 til 13 år, og det er både gutter og jenter, utespillere og egen gruppe for keepere, tilføyer han.

Aktivitetsnivå og lydnivå er intenst når samtlige deltakere på fotballskolen samles på tribunen til avslutning og indikerer at det neppe er mange her som kjeder seg på fotballskolen.

Selv om fotballskolen er over for denne gang er klubbens ledere allerede godt i gang med planlegging av neste runde som finner sted i august.

– Der har vi allerede rundt 130 påmeldte, men for de som ikke kan vente er det allerede kommende helg klart for besøk av fotballskolen til den engelske klubben Chelsea her på Søgne stadion, avrunder Jarle Olafsen onsdag ettermiddag.

Tias på syv år nøyer seg ikke med bare fotball, men underholder gjerne hele gjengen på tribunen med et par sangnumre under avslutningen onsdag ettermiddag.
Powered by Labrador CMS