Bildet er fra den første seriekampen mot Froland hjemme lørdag forrige helg.

12 gule, ett rødt og seier i seriekampen mandag kveld

Publisert Sist oppdatert
Kevin Johansen scoret Søgne FKs vinnermål mot Jerv 2 i herrenes 4. divisjon mandag kveld.

Søgne FKs herrelag i 4. divisjon spilte seriekamp nummer to borte i Grimstad mot Jerv 2 mandag kveld. Kampen endte 2 - 3 og full pott til Søgne.

Sist gang Søgne spilte mot Jerv, i oktober 2022, vant Søgne 5 - 0 på hjemmebane. I bortekampen i juni samme år vant Jerv 2, 3 - 2.

To mot

Etter kun fem minutters spill scoret Jerv 2 sitt første spillemål og etter drøyt 20 minutters spill kom spillemål nummer to for vertene. I det 40. minutt ble Jerv 2s spiller Henrik Bredeli utvist etter å ha fått sitt gule kort nummer to, og vertene måtte spille resten av kampen med 10 mann.

I det 48. minutt reduserer så Søgne med spillemål av Ulrik Stubstad. Samme mann scorer igjen og utligner til 2 - 2 i det 77. minutt. Kevin Johansen fullfører med spillemål i det 90. minutt i en tøff kamp hvor dommer Ronny Hauene fra Birkenes IL slutt hadde delt ut 12 gule kort og ett rødt til spillerne. Seks gule til hvert av lagene.

– Det var temmelig vilt, på grensen til full «krig». Men når det er sagt var det en svært sterk prestasjon av våre gutter som hentet hjem tre poeng. Innsatsen var enorm, og når det gjelder alle kortene skal var det ikke dommerens feil dette. Han gjorde en god kamp, sier en opptatt Søgne-trener, Thor-Jostein Dyrnes til N247 mandag kveld.

– Roet meg ned

Søgne-veteran Jarle Rogstad sier feirende til N247 fra en hurtigmatkjede i Grimstad at dette viser styrke i Søgnes herrelag denne sesongen.

– Jeg har roet meg ned de siste årene og unngikk mer enn ett gult kort. Faktisk så fikk jeg to gule til to stoppere på Jerv 2. og støtter Dyrnes i at dommeren var god. Det er sterkt av oss å komme tilbake etter at vi selv rota det til for oss med de to første i mot. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, sier han.

Neste seriekamp spilles hjemme på Toyota-banen 1. mai klokken 18.00.

Powered by Labrador CMS