Fløy på hjemmebane i et av angrepene mot Grorud lørdag.

– Årsbeste tross tap

Publisert Sist oppdatert
Fløy-innbytter Drilon Ibishi (i blått) kjemper om ballen med Grorud-forsvarer.

– Vi gjør vel vår beste kamp så langt i år. Men vi manglet dessverre den siste biten som handler om å score mål, sa Fløy-trener Joey Hardarson etter å ha tapt 1-0 mot Grorud på øya lørdag.

Tidlig scoring

Det var kun spilt i seks minutter da gjestene fra Oslo tok ledelsen. Nikolai J. Hristov ble spilt både lurt ig elegant fri fra Fløy-forsvaret, og han hadde ingen problemer med å sette ballen til side for Ante Knezovic i Fløy-målet.

Der og da var det vel knapt noen av de fremmøtte på Cemo Arena som trodde at nettopp denne scoringen skulle stå seg alene helt til siste pip i dommerfløyta. Det gjorde den, ganske utrolig også. For hvert av lagene hadde sine sjanser til å pynte litt på den lille tidlig ledelsen, men det ville seg bare ikke. Ballen både «ville og skulle» ikke mer over målstreken denne lørdags ettermiddagen på Flekkerøy.

Sjanser

Sjansene dukket opp både fra høyre og venstrekanten, det kom headinger fra nært hold, og skudd både utenfor innenfor 16-meteren. Men det ble Groruds sin scoring etter seks minutter.

Fløy fikk Josias King Furaha utvist da det var spilt ti minutter ut i andre omgang.

- Han sparker en motspiller mens han ligger nede, og mens ballen var i spill. Derfor rødt kort, sa dommer Freek Arjen van Herk fra Smørås IL til N247 etter kampen.

Med 0-1 i mot lørdag, ligger Fløy rett under streken med sine fire poeng etter seks spilte serierunder.