Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen er på plass i Larvik og venter spent før kampen mot bunnlaget Fram Larvik.

Fløy-tap borte mot bunnlaget

Publisert Sist oppdatert
Rægestimen er trofaste tilhengere. Lørdag reiste denne vesle gjengen til Larvik. Foran står Ole Jørgen Johanson(t.v.) og Truls Elefsen, og bak fra venstre Arne Andås, Thomas Hillesund og Thomas Kulien.

– Det blir litt mye kriging og for mye tilfeldigheter på et heller dårlig gressteppe, sa Fløys assistenttrener Marius Kjørvik Johansen etter å ha tapt 1-0 borte mot bunnlaget Fram lørdag.

Uten poeng

Lørdag var det klart for den femte serierunden i PostNord-ligaen. Fram Larvik, som jo måtte ta den tunge veien ned i 3.divisjon etter 2021-sesongen nettopp på bekostning av Fløys sluttspurt borte mot Kjelsås i den siste serierunden, lå med to scoringer og en «smultring» i bunnen av tabellen før lørdagens kamp. Fløy lå like over nedrykksstreken med fire poeng. Tap mot VIF 2 og Træff, uavgjort mot Notodden og seier mot Kjelsås sist helg var fasiten for de blå og hvite fra øya.

Elendig bane

Aksel Koster og Jone Kleppa.

Kampen bar tydelig preg av en elendig bane som flere steder minnet mer om en godt brukt potetåker, enn det som bør være representativt for norsk fotball i dagens divisjonssystem. Kampen bar preg av mye slurv og mange feilpasninger, noe som hemmet spillet i store perioder.

- Så ble det vel for mange halvsjanser ut fra det som ble prestert fra midten og fremover på banen, sier Kjørvik Johansen til N247 etter kampen.

Kampens eneste mål ble servert av Jonas Bruusgaard da det var spilt tyve minutter ut i andre omgang.

Debut

Litt positivt etter nederlaget mot bunnlaget må nevnes. Unggutten Aksel Kloster fikk sin debut fra start av, og så får det være en bitte liten trøst at dagens vinner i Larvik fremdeles ligger bak Fløy på tabellen. Det kunne ha blitt syv. Nå skiller det kun ett. Lørdag kommer Grorud på besøk til Flekkerøy.