Gir seg i Fløy

Publisert Sist oppdatert

Joey Hardarson gir seg i Fløy mot slutten av sesongen, det skriver May Baagøe Broughton på Fløys hjemmesider torsdag.

– Hardarson har gitt beskjed til klubben at han ikke er med videre og vil søke nye utfordringer mot slutten av sesongen, står det.

Hun skriver videre at Joey Hardarson har meddelt at han ønsker å fratre sin rolle som hovedtrener for Fløys A-lag. Hans siste arbeidsdag er 31.10.23. Med dette er det klart at kontrakten ikke vil bli fornyet for 2024-sesongen.

– Joey har gjort en veldig god jobb for klubben, og ledet A-laget gjennom å unngå nedrykk i 2021 og oppnåelse av en fin fjerdeplass i 2022-sesongen. Vi synes det er veldig leit at Joey har valgt å si opp sin stilling, men han er klar på at han ønsker å stå ut sesongen, og at det vil være fullt fokus på jobben, noe vi setter veldig pris på, står det videre på hjemmesidene.

«Spillergruppen skal bli ivaretatt og få god oppfølging, og det vil nå bli en jobb å finne en erstatter for Hardarson. Klubben takker for den gode jobben Joey har gjort og ønsker han lykke til med nye utfordringer i fremtiden.»

I følge Fædrelandsvennen skyldes Hardarsons oppsigelse uenighet med styret i klubben.

– Det går på arbeidsforhold med styret, mangelen på kommunikasjon og styrets håndtering av diverse saker knyttet til a-laget vårt. Jeg har sagt ifra over lang tid, men nå så jeg meg nødt til å gjøre dette, sier han til avisen.

Powered by Labrador CMS