Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes speider etter lyspunkter i spillet under seriekampen mot naboene i øst lørdag ettermiddag.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si

Publisert Sist oppdatert

Søgne – Våg 1 – 1 ( 0 – 1) 4. divisjon fotball herrer. Søgne stadion (naturgress) lørdag ettermiddag.

Kevin Johansen jager alltid nye scoringer, her er det nesten.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si var alt N247s reporter fikk ut av Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes etter at Søgne-herrene igjen var langt unna det man kan forvente av et lag som før sesongen var regnet som en av opprykkskandidatene. Laget kun fikk med seg et poeng etter å ha spilt 1 – 1 mot Våg lørdag.

Et fortsatt skadeskutt hjemmelag, denne gang med et helt lag (elleve spillere) ute med skader startet kampen bra og var det førende laget frem til 15 spilte minutter da motstanderen som i alle de forgående seriekampen tar ledelsen i kampen. Som vanlig kommer ledermålet på bortelagets første store sjanse. Etter leder-målet jevnet kampen seg ut og frustrerte Søgne-spillere tapte de fleste dueller og brukte mye energi på å kritisere dommertrioen.

Det ble kun med det ene målet til pause og det var litt betegnede for hjemmespillernes opplevelse av første omgang da en av lagets spillere pådrog seg gult kort på vei inn i garderoben.

Bedre etter pause: Starten på andre omgang fortonet seg på samme måte som slutten av første omgang frem til Hansi Enoksen ble byttet inn et kvarter inn i omgang. En aggressiv Enoksen gjorde at Søgne-laget satt bortelaget under press. Dessverre klarte ikke resten av laget helt å følge opp og man måtte vente helt til ti minutter før slutt før laget fikk hull på byllen, da måltyven Kevin Johansen var høyeste på et innlegg og headet ballen utagbart bak en god Våg-målvakt.

Morten Dalene og Ditlef Ueland diskuterer med dommertrioen.

Best: Best på Søgne var denne gangen lagkaptein Ditlef Ueland som i perioder var overalt på banen. God var også Hansi Enoksen den halve time han spilte i andre omgang. Ellers ble det et hyggelig gjensyn med Sander Tønnessen, denne gang som høyre-back.

Med dagens ene poeng er Søgne nå oppe på femteplass på tabellen, fem poeng bak Express som topper tabellen med to kamper færre spilt enn Søgne.