Arent-Emil Hauge scoret kampens eneste mål, og sørger for Fløys første seier i PostNord-ligaen.

Kjelsås-supporter: - Vi blir jo rundspilt av Fløy

Publisert
Altin Ujkani fikk seg en lei smell utover i andre omgang, og måtte bæres ut på båre.

Til hver eneste bortekamp har Kjelsås med seg en liten supportergjeng. Utover i andre omgang på Cemo Arena utbrøt en av dem: - Vi blir jo rundspilt av Fløy her nå.

Etter pause

Så reiste vedkommende og den ene sidemannen seg og forlot tribunen. De tok plass bak gjerdet ved siden av innbytterbenken til sitt kjære Kjelsås. Uten at det hjalp.

- Det var herlig å se frisparket mitt gå i mål. Jeg vet ikke om ballen så vidt var borte i en forsvarsspiller. Men det spiller ingen rolle. Det var jeg som skjøt, og vi vant vår første seriekamp så langt. Herlig, sa en veldig blid matchvinner, Arent-Emil Hauge da trepoengeren var i boks.

I en del av kampene i vinter har Fløy som regel gått litt lavt ut og kommet på etterskudd. Et klart eksempel på det så vi i den første runden mot VIF 2. Da gikk det vel utrolige syv kvarter før gjestene flyttet laget laget mer frem på banen. Men det holdt ikke med aldri så mye press. Det ble tap 1-0. Tendensene var der også i 0-0-kampen borte mot Notodden forrige helg. Labert før pause, for så å komme tilbake og bli mer med i kampen.

Innsats

Det samme skjedde også ute i Lindebøskauen lørdag. Det var gjestene fra Oslo som yppet seg mest i de første 45, selv om Fløy forsøkte seg sporadisk.

- Vi blir jo rundspilt av Fløy nå, sa en av de ivrige Kjelsås-supporterne som utover i andre omgang flyttet seg ned til gjerde ved deres egen laglederbenk. Uten at det hjalp noe særlig.

Men etter hvilen ville hjemmelaget mer. De sikret godt bakover, og fremover produserte de en god del flotte kombinasjoner som kunne gitt mer enn scoringen til Arent-Emil da kvarteret var spilt. Fløy var nemlig mye nærmere en ny scoring, enn Kjelsås var ei utlikning andre omgang sett under ett.

- Vi går kanskje ut litt forsiktig. Men så kommer vi jo ditto utover i kampen, sa en veldig glad og lettet Fløy-trener Joey Hardarson etter kampen.

Altin Ujkani fikk seg en lei smell i hodet da han gikk opp i ei heading ute i andre omgang, og måtte ut på båre.

- Det ser ut til at det går greit nå, var de siste meldingene fra Fløy-leiren etter kampen.

Powered by Labrador CMS