Seriestart hjemme lørdag ettermiddag: – En kamp vi bør vinne, sier treneren.

Seriestart lørdag: – En kamp vi bør vinne

Publisert Sist oppdatert
Årets seriespill for Søgne FKs A-lag starter opp lørdag ettermiddag. Bildet er fra en av hjemmekampene på Søgne stadion sist høst.

– På tross av at noen spillere er ute med sykdom har vi nok spillere til å kle samtlige posisjoner to ganger. På keepersiden har vi tre. Det tror jeg ikke har skjedd før, sier Søgne FKs A-lagstrener, Thor Jostein til N247 fredag ettermiddag.

Lørdag klokken 15.00 går startskuddet for årets serie i 4. divisjon herrer og Dyrnes har forventninger til sesongen. Hjemmelaget Søgne møter Froland på Toyota-banen nord for gamle E39.

God form: – Skal vi henge med i toppen av divisjonen bør denne kampen vinnes. Laget har aldri vært i så god form før, noe vi kan takke Ivar Stedjan på Family Sports Club for. Han har gjort en strålende jobb med hele laget, fortsetter treneren.

Søgne FKs A-lag har siden 3013 møtt morgendagens gjester åtte ganger i seriespillet og vunnet syv av dem. Sist de møttes var 31. oktober 2022 borte, en kamp Søgne vant 0-2.

Hjelpetrener: Daniel Aamodt fungerer fremdeles som hjelpetrener etter arbeidsuhellet i fjor, men han er snart i full vigør igjen, i følge Dyrnes.

– Vi har flere spillere med plager som gjør at de ikke kan spille kamp, men dette bekymrer meg lite. Vi har et solid lag og selv om jeg tidligere har flagget opprykk etter denne sesongen, er vi innforstått med at ingen kamper er ferdigspilt. Klubben sier at det som skjer det skjer og forholder oss til det, fortsetter han.

Dyrnes forteller om ytterligere en forsterkning i laget.

– Johan Vigsø kom fra Fløy 2 og ble årets spiller på laget sist sesong. Han er en dyktig spiller, avslutter treneren og håper på godt med publikum langs sidelinja lørdag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS