Sist lagene møttes var 24 september 2022, den kampen endte uavgjort 0-0.

Skal kjempe mot topplaget lørdag: – Dette blir gøy

Publisert Sist oppdatert
Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes sier til N247 at både han og spillerne gleder seg til kamp. – Dette blir gøy, sier han.

Søgne FKs herrelag i 4. divisjon skal lørdag møte en tøff motstander i seriekampen mot topplaget Vigør lørdag ettermiddag. Kampen spilles på gresset på Søgne stadion og kampstart er klokken 15.00.

Gjestene har vunnet alle sine seks kamper så langt i serien og starter med 18 poeng i potten. Søgne FK har også spilt seks kamper, har åtte poeng og ligger på en sjetteplass på tabellen sammen med Giv Akt. Lørdagens hjemmelag har vunnet to kamper, spilt to uavgjorte og tapt to kamper denne våren.

– Det blir en tøff kamp, men gøy blir det. Vi er plaget av en del skader, men skulle det mot formodning bli et tap, skal vi ikke si at skadesituasjonen er grunnen. Det laget vi stiller med lørdag er vel så godt som et lag vi kunne stilt uten flere spillere ute. Guttene er tente, og vi gleder oss, sier Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes til N247 fredag formiddag.

Klubben håper på fullt «hus» lørdag og oppfordrer publikum som bruker bil til stadion å parkere rundt den nye storskolen på Tangvall. Dette grunnet få parkeringsplasser ved stadion under ferdigstillelsen av utearbeidene ved skolesenteret.

I følge NFFs statistikk tilbake til september 2018 viser at vertene har vunnet seks av i alt 12 kamper, mens Vigør har vunnet fire. To har endt uavgjort.

Powered by Labrador CMS