Torridals trenere. Remi Håverstad (t.v.) og Aleksander Davey kunne smile etter kampen mot Fløy 2 tirsdag kveld. Nå gleder de seg til kampen mot Søgne på Hommeren lørdag.
Torridals trenere. Remi Håverstad (t.v.) og Aleksander Davey kunne smile etter kampen mot Fløy 2 tirsdag kveld. Nå gleder de seg til kampen mot Søgne på Hommeren lørdag.

Slo Fløy 2: - Gleder oss til kampen mot Søgne på Hommeren lørdag

Publisert Sist oppdatert
Det var mange tette dueller på Cemo Arena tirsdag kveld.
Det var mange tette dueller på Cemo Arena tirsdag kveld.

- Dette smakte. Vi tapte de to første kampene våre, og 2-0 seier mot Fløy 2 på Flekkerøy i dag, gir oss en ny giv. Nå gleder vi oss til å ta i mot Søgne på Hommeren til lørdag.

Lett blanding

Det er Torridal-trenerne Remi Håverstad og Aleksander Davey som sier dette til N247 etter årets første trepoenger. Den varmet ekstra godt i det kjølige været som slo inn over øya etter at ettermiddagssola forsvant.

Fløy 2 entret også Cemo Arena etter tap i sine to første kamper i 4. divisjon. Laget i blått og hvitt er en lett blanding av spillere fra både A-laget, fra andrelaget og yngre juniorspillere.

- Guttene skal utpå der å ha det gøy sammen. Fotball kan de jo spille, så utover handler det om å stå sammen, og gi alt i hver kamp, sa trener Ole Fredrik Thorsen etter at de tapte den første seriekampen 1-5 mot Jerv 2 på øya.

I den kampen hang de med i syv kvarter, og spilte jevnt med Grimstad-laget som hadde med seg en del A-lagspillere i den kampen.

Mange sjanser

Kampen på Flekkerøy i tirsdag ble i perioder underholdende. Det ble mye løping, mange dueller, en del skrik og skrål, og ikke minst så ble det skapt en god del sjanser til begge lagene. Men gjestene fra Torridal var de mest giftige. Jonas Vaaler ordnet 0-1 på straffe like etter sidebytte, mens Jesper Trosvik kunne sikre 0-2 kvarteret før slutt uten å anstrenge seg for mye foran åpent mål.

Med denne poengfangsten ute på øya, håper de to trenerne i Torridal at det kommer litt ekstra folk til Hommeren på lørdag.

- Tør vi tippe på tresifret. Vi håper i hvert fall på hundre publikummere, sier Håverstad og Davey.

For Søgne betyr kampen mye. Den svake kampen, og 1-3-tapet mot Trauma på hjemmebane mandag, skal og bør rettes opp igjen på den gamle og ærverdige fotballbanen oppe i Setesdalsveien.

Powered by Labrador CMS