Målgarantisten Kevin Johansen scoret i sin tredje kamp på rad.

Søgne-herrene tapte toppkampen

Søgne-Trauma 1 – 3 ( 1 – 3 ) 4. divisjon fotball herrer. Toyota-banen, Tangvall, mandag kveld.

Ditlef Ueland måtte ut med en blodig nese.

I kveldens toppkamp mellom Søgne og Trauma var det bortelaget som kom best i gang og etter kun ni sekunders spill tok laget ledelsen da en Søgne-forvarer var uheldig med et tilbakespill til egen keeper. Denne scoringen så ut til å prege hjemmelagets spillere som ikke fikk satt forsvarsspillet i tillegg til at laget tapte de fleste dueller mot aggressive Trauma-spillere.

Etter tolv spilte minutter doblet bortelaget sin ledelse etter at Søgne-forvaret surret det til innenfor egen 16-meter. Etter denne scoringen kom hjemmelaget mer med i kampen, men med en heller dårlig pasningskvalitet klarte ikke laget å skape de helt store sjansene før målgarantist Kevin Johansen gjorde alt riktig da han plassert ballen sikkert til høyre for en utspilt Trauma-målvakt seks minutter før pause.

Det som så ut til å gi hjemmelaget positiv energi til pause ble av den kortvarige sorten, for nærmest direkte fra avspark klønet en Søgne-forsvarer det til slik at bortelaget fikk tildelt et korrekt straffespark som ble sikkert satt i mål til borteledelse med to mål. Noe som holdt seg til pause.

Feilpasninger: I andre omgang var Søgne det beste laget, men en drøss med feilpasninger gjorde at laget aldri klart å spille seg til de helt store sjansene.

Flere bytter og omlegging til to spisser hjalp heller ikke noe og tilslutt kunne bortelaget juble for seier 3 – 1 og tre viktige poeng i kampen om tabell-topp i den lokale 4. divisjonen.

Ikke fornøyd: Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes var alt annet enn fornøyd etter kampen og samlet alle spillerne ute på banen etter kampslutt hvor han gav klar beskjed om at dette ikke var slik han forventer at laget skal opptre under kamp.

Søgne-trener Thor-Jostein Dyrnes samlet spillerne til en alvors-prat etter kampslutt.

Av en lokal jury ble en Ditlef Ueland kåret til hjemmelagets minst dårlige spiller. Samme mann måtte mot slutten av kampen byttes ut etter å ha pådratt seg en blodig nese.

Neste kamp for Søgne er allerede 6. mai borte mot Torridal.En kamp som må vinnes hvis laget fortsatt har ambisjoner om å henge med i toppen av tabellen.