Fløy kan først og fremst takke en glitrende opplagt Ante Knezovic mellom stengene mot Notodden lørdag ettermiddag.

- Vi er godt fornøyd med ett poeng på Notodden

Publisert Sist oppdatert

Fløy kan først og fremst takke en glitrende opplagt Ante Knezovic mellom stengene for at gjestene ikke fikk noen mål mot borte mot Notodden lørdag.

To store

Før pause var det hjemmelaget som hadde ballen mest, og de presset gjestene fra øya over på defensiven. De spilte seg frem til enkelte sjanser, og to av dem så nok de fleste som fulgte kampen «i mål». Men helt bakerst har Fløy Ante i mål, og han hentet frem to klasseredninger av ypperste merke. Notodden skulle med mer effektivitet ledet klart til pause.

- Han stod utrolig godt i mål. Det var en fryd å se på, sa oppmann Øystein Hansson på telefonen til N247 etter kampen.

Kom tilbake

Etter hvilen skiftet kampen litt karakter, og Fløy tilrev seg mer av spillet. De flyttet laget lenger opp og skapte enkelte sjanser som med litt mer treffsikkerhet kunne gitt laget fra øya ledelsen.

- For det første var det veldig varmt her. Gradestokken bikket de 22 da vi startet oppvarmingen. Greit nok at hjemmelaget presset før pause. Men vi kom sterkt tilbake, og vi kan reise hjemover med et velfortjent poeng. Det ble jo en helt annen omgang for vår del etter sidebytte, avslutter Hansson.

Kjelsås hjemme

Notodden slo Ørn Horten hele 3-0 i den første serierunden. Men grunnet et innstilt fly ble kampen deres borte mot Brattvåg sist helg utsatt. Fløy tapte premieren 0-1 borte mot VIF 2, mens ble 1-2 hjemme på øya mot Træff forrige helg.

Lørdag kommer Kjelsås på besøk på Cemo Arena. Det er klubben som Fløy slo 4-1 i siste serierunde for to sesonger siden. Den kampen som Fløy måtte vinne med så og så mange mål for å berge plassen i PostNord-ligaen. Etter å ha ligget under streken i hele sesongen, ordnet de biffen med to scoringer i kampens siste minutter.