Ditlef Ueland jubler for 3 – 1 scoringen sin.

Rotet bort ledelsen mot serielederen

Søgnes målscorere fra venstre: Jonas Seim, Ditlef Ueland og Hansi Enoksen.

Søgne – Vigør 3 -3 (1 – 1 ) Søgne stadion, 4. divisjon fotball herrer, lørdag ettermiddag.

Selv om hjemmelaget fikk en verst mulig åpning på kampen mot den ubeseirede serieleder Vigør da laget fikk straffe mot seg allerede før to minutter var spilt, og ble ekspedert i mål til borteledelse 1 – 0, så var hjemmelagets spillere på hugget og bare minuttet etter var lagene ajour da Hansi Enoksen satt ballen i mål fra kort hold etter godt forarbeid av Kevin Johansen.

I medvinden styrte Søgne-laget det mest gjennom første omgangen uten at det ble flere scoringer. Faktisk så noterte vi ingen målsjanser til serielederen før kampens dommer Terje Haugland blåste for pause.

Best også etter pause

Etter pause var det fortsatt hjemmelaget som var det beste laget, selv i sterk motvind. Et aggressivt hjemmelag anført en stadig jagende Hansi Enoksen på topp fikk lønn for strevet etter kun 15 sekunder da Jonas Seim presset sin forsvarer og alene med Vigørs målvakt sendte han vertene i ledelsen 2 – 1 .

Peder Lauvsland er tilbake i Søgne-trøya.

Etter 33. spilte minutter trodde de fleste at kampen var punktert da Ditlef Ueland økte hjemmeledelsen til 3 – 1 da han scoret fra kort hold, til stor jubel for medspillere og publikum.

Dessverre så klarte ikke hjemmelaget å holde på sin fortjente ledelse, da Vigør fikk to lettkjøpte mål med to minutters mellomrom like før slutt. Surt for et hjemmelag som etter spill og sjanser burde vunnet kampen mot serielederen.

Best på Søgne var denne gangen lagkaptein Hansi Enoksen som i sin uvante spiss-rolle gjorde en kjempejobb som første-forsvarer. Ellers var det hyggelig gjensyn med Peder Lauvsland som er tilbake i Søgne etter spill på Østlandet.

Fortsetter Søgne-laget det gode spillet de har vist i de to siste kampene så bør det bli mye poeng i kampene fremover. Neste mulighet kommer mandag 5. juni mot Fløy 2 borte.