Søgne FKs gutter 12.

Vildbjerg Cup: Oppdatering fra gutter 12, jenter 13 og 15.

Publisert Sist oppdatert

Første kampen ut på lørdagen var siste i puljespill mot Vildbjerg og guttene vant denne 6-0. Her var målscorere Sverre (tre mål), Bendik og Caspian. I tillegg et selvmål av Vildbjerg.

Guttene er videre til kvartfinalen og denne ble spilt lørdag ettermiddag.

Her møtte guttene Borup og spenningen var stor for både guttene, trenere og foreldre på sidelinjen.

Guttene ga alt fra start til slutt, men eventyret deres i Danmark var over for denne gangen etter at Borup satte inn et mål i kampens siste minutter.

Alle guttene har gjort en kjempejobb og de har spilt kjempebra i alle kampene. Guttene har scoret 19 mål og kun sluppet inn to mål i hele cupen. Vi kan reise søndag med gode opplevelser i minnet og et enda sterkere samhold i laget.

Klare for finale søndag

Søgne FKs jenter 15.

Var spente før vi kom ned i og med at vi havnet i feil klasse. Etter en tøff start har det vært solide seiere etterpå. Vi har med to flotte 09 spillere fra Greipstad. Samhold og lagånd er på topp og vi er motiverte for finale i morgen

Klubben er veldig imponert over jentene. Vi hadde troa og at de kommer så langt i et sluttspill er fantastisk. Det å vinne et sluttspill om det er i A eller B så er dette utrolig bra.

Så vi ønsket de masse lykke til i B-sluttspillet. Finale er finale.

Siste dag her nede i Vildbjerg og jenter 13 er klare for finale

Søgne FKs jenter 1 og 2.

Vi hadde en lang dag i går hvor dagens første kamp for Søgne 2 startet klokken 0800 (siste kamp i puljen). Her vant jentene 5-1, og etter resultatet til laget med like mange poeng som oss kom, endte Søgne 2 som puljevinnere.

Turen gikk så videre til andre siden av byen for å se Søgne 1 klokken 0900 (vi har 2 lag med), men denne kampen endte dessverre med tap, men Søgne 1 er fremdeles med i sluttspillet.

Søgne 1 spiller sin første kamp i sluttspillet først, men taper kampen 0-3 og er ute. Mange tårer, men foreldre og støtteapparat er på plass for god trøst.

Søgne 2s kamp rett etter ender med en fin 4-2 seier som bringer de videre semifinale klokken 20.15 på kvelden, men jentene holder motet oppe og er kampklare. Kampen starter med to sterke lag og lite skjer fra begynnelsen av kampen. Begge lag vil videre, men Søgne 2 setter kampens første mål og derfra løsner alt og kampen ender med 2-0 seier i semifinalen.

Mange foreldre til stede og mange Søgne-lag som heier jentene frem i denne kampen.

Når går turen videre fra skolen etter ei god natt søvn for å spille finalekampen. Jentene er spente og mange Søgne-lag kommer for å se på.

Powered by Labrador CMS