Markedsansvarlig i Søgne og Greipstad Sparebank, Bård Holmen Solvik fikk æren av å ta det første kastet fra teen lørdag ettermiddag.

Ny frisbeegolfbane offisielt åpnet på Nodelandsheia

Publisert Sist oppdatert
Disker i alle størrelser og farer under åpningen lørdag.

I dag ble den etterlengtede frisbeegolfbanen på Nodelandsheia offisielt åpnet til stor glede for både store og små. Arrangementet trakk opp mot 100 personer, inkludert besøkende fra både Lindesnes og ulike bydeler i Kristiansand. Den nye banen har vært et etterspurt tilskudd til bydelen, og åpningen ble en fin markering av dugnadsarbeid og nærmiljøet.

Den nye frisbeegolfbanen ble møtt med stor entusiasme blant de frammøtte, som fikk anledning til å prøve ut banen for første gang. Det var en inkluderende atmosfære der både erfarne spillere og nybegynnere fikk kaste frisbee side om side. Banen, som er designet for å utfordre spillere på alle nivåer, fikk raskt gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

Is og pølser

For å markere åpningen på festlig vis, ble det servert gratis is og pølser til alle besøkende. Denne gesten ble spesielt godt mottatt av barnefamilier, som kunne nyte en fin dag med god mat og drikke. Det var også anledning til å både kjøpe nye discer og prøve seg på en frisbeekurv i skolegården.

Hovedsponsor for banen er Søgne og Songdalen Sparebank, som sammen med Kristiansand kommune har vært en avgjørende bidragsyter for realiseringen av prosjektet. Banken har lenge engasjert seg i lokale initiativ som fremmer aktivitet og fellesskap, og deres støtte til frisbeegolfbanen er et tydelig eksempel på dette engasjementet.

Representanter fra Søgne og Songdalen Sparebank var derfor til stede under åpningen og uttrykte stor glede over å se den positive mottakelsen banen fikk.

Styret i frisbeegolfklubben samlet under åpningen. Kjetil Ersdal leder (nummer tre fra venstre), Eirik Skarpeid, Karl Rasmus Nerås, Erlend Ludvigsen, Are Skahjem og Jan Aimar Kostøl.

Snorklipping

Åpningsseremonien fikk også besøk av Tor Kristian Ludvigsen, leder i kultur og idrettsutvalget, som stod for den offisielle snorklippingen sammen med styreleder Kjetil Ersdal og primus motor for prosjektet, Eirik Skarpeid. Dette markerte det formelle startskuddet for frisbeegolfbanens fremtidige bruk.

Ida Grødum fra Visit Sørlandet deltok også på arrangementet, noe som understreker den regionale betydningen av banen som et nytt fritidstilbud. Hennes tilstedeværelse indikerer en bred interesse for å promotere banen som en attraktiv aktivitet for både lokale og turister.

Den nye frisbeegolfbanen på Nodelandsheia representerer et verdifullt tilskudd til området og vil sannsynligvis bli et populært sted for både trening og rekreasjon i tiden som kommer. Med dagens vellykkede åpning ser det ut til at banen allerede har etablert seg som en viktig møteplass for folk i alle aldre.

Med dette håper både arrangører og sponsorer at banen vil bidra til økt aktivitet og engasjement i lokalsamfunnet, og at den vil bli flittig brukt av både lokale og tilreisende frisbeegolfentusiaster.

Powered by Labrador CMS