Vinterferietilbud for unge

Publisert Sist oppdatert

– Kommunen har mange spennende fritidsaktiviteter og turer i vinterferien, sommerferien og høstferien. Påmelding til vinterferietilbudene starter mandag 29. januar klokken 18.00 på denne siden, skriver kommunen på sine hjemmesider.

Junior – 5. til 7. trinn

Tirsdag 20. februar: Aktivitetsdag på Søgne skole- og idrettssenter

– Ønsker du å gjøre vinterferien minneverdig? Bli med på en spennende aktivitetsdag på Søgne skole- og idrettssenter. Der har vi tilgang på et fantastisk utvalg av morsomme og lærerike aktiviteter som passer for alle, står det videre.

Kommunen setter opp gratis transport fra Rona, Rutebilstasjonen, Vågsbygd senter, Kilen og Haugenparken.

Blant aktivitetene deltakerne kan velge mellom er klatring i klatrehall, gaming på PC og konsoll, fotokurs, matlaging, hallaktivteter, naturkosmetikk, DJ-kurs, teatersminke og SFX.

 • Dato: Tirsdag 20. februar
 • Tid: 10.00-15.00 – Bussavganger fra 09.15
 • Sted: Søgne skole- og idrettssenter
 • Pris: Gratis

Ungdom – 8. trinn til 18 år

Mandag 19. februar: Aktivitetsdag på Søgne skole- og idrettssenter

Bli med på en spennende aktivitetsdag på Søgne skole- og idrettssenter. Der har vi tilgang på et fantastisk utvalg av lærerike aktiviteter som passer for alle.

Også her settes det opp buss fra Rona, Rutebilstasjonen, Vågsbygd senter, Kilen og Haugenparken.

Blant aktivitetene du kan velge mellom er klatring i klatrehall, gaming på PC og konsoll, fotokurs, matlaging, hallaktivteter, kosmetikk, DJ-kurs, teatersminke og SFX.

 • Dato: Mandag 19. februar
 • Tid: 12.00-17.00 – Bussavganger fra 11.15
 • Sted: Søgne skole- og idrettssenter
 • Pris: Gratis
 • Teaterskole

  – I samarbeid med UiA tilbyr Kultursenteret Søgne gamle prestegård teaterskole for barn. Tilbudet er åpent for alle elever på 2.-6. trinn i hele kommunen. Elevene trenger ikke tidligere erfaring med teater. Studentene fokuserer på grunnleggende teknikker og lek hvor alle skal føle seg trygge og inkludert. Det blir servert varm lunsj hver formiddag, og lunsjen er inkludert i kursavgiften, skriver kultursenteret på egne hjemmesider.

  – Teaterskolen gjennomføres mandag- torsdag fra klokken 09.00 - 14.30 i vinterferien på Låven på prestegården. Studentene fra UiA tilbyr en uke med dramaøvelser som skal ende i en teaterforestilling. De foresatte inviteres til forestilling torsdag klokken 14.00, står det videre.

Powered by Labrador CMS