Kjellandsmarka rundt 6. mai

Publisert Sist oppdatert
Klikk på bildet for full størrelse på løypekartet.
Klikk på bildet for full størrelse på løypekartet.

Repstad Eiendom og Agder Bedriftsidrettskrets inviterer til Kjellandsmarka rundt lørdag 6. mai. Deltakere kan velge mellom 6,3 kilometers lengde eller en mil i vakre omgivelser i Søgne.

Kjellandsmila som arrangementet kalles er et løp hvor du kan løpe i konkurranse eller ta deg en tur i det tempoet du selv ønsker. På selve arrangementsdagen kan du starte fra klokken 12.00 til 14.00, mens fellesstarten i langløype er klokken 12.30 og kort løype klokken 13.00.

Oppgradert

– Vi anbefaler at de som starter tidlig tar med egen drikke, men drikkestasjoner vil være på plass fra klokken 12.00. Nytt av året er at trassene er noe forandret i år. Det er tatt bort noen høydemetre og flere strekninger er oppgradert betydelig gjennom vinteren.

Bildet er fra et tidligere løp i Kjellandsmarka i Søgne.
Bildet er fra et tidligere løp i Kjellandsmarka i Søgne.

– Det ble fløyet inn en god del materialer til og flere steder er grus erstattet med en skikkelig skogsstiløype. Det er ikke så mange stedene et slikt løp kan foregå i så flotte områder, og vi får stadig tilbakemelding på hvor vakkert det er i Kjellandsmarka, sier Ole Johan Bueklev i Repstad Eiendom og ønsker alle som har lyst på en flott tur i et praktfullt område velkommen denne lørdagen.

Melde deg på kan du gjøre her.

Powered by Labrador CMS