Bildet er fra cupen i 2022.

309 lag påmeldt til Kiwi Bama Cup

Publisert
– Et fantastisk og kaotisk arrangement, sa lagleder Bjørn Vidar Gundersen fra Greipstad til N247 under cupen 2022.

I fjorårets cup tok Søgne FK i mot 339 lag fra store deler av Sør-Norge, på siste dag før påmeldingsfristen går ut er det 309 lag som har meldt seg på cupen som arrangeres 14. og 15. oktober.

– Der vi skal være

– Det er akkurat der vi skal være. I fjor kom vi i havn, men det var i overkant mange lag med og det ble spilt kamper fra klokken 08.15 til 19.00 og det er lange dager for frivillige og spillere, sier Gunnar Engebu i arrangørklubben onsdag ettermiddag.

Han sier videre at det er noen ledige plasser i enkelte årsklasser, og de vi få plass om de kjapper seg med å melde seg på.

– Av erfaring er det mange som melder seg på i siste liten, men mange av dem vil nok havne på venteliste. Som vanlig blir det mye folk på Tangvall den helgen, og vi oppfordrer lokalbefolkningen til å bruke offentlig transportmidler dersom det er mulig. Alternativt sykkel eller bena da det blir trangt om parkeringsplassene på hele Tangvall. Det på tross av at sentrum har fått mange flere parkeringsplasser dette året, fortsetter han.

Dugnad

Vaffelrøre på vei inn til klubblokalene på Søgne Stadion under cupen 2022. Her representert ved to av de 117 frivillige som var i arbeid i fjor, Aina Elisabeth og Trond Alfredsen.

Engebu vil takke alle som har meldt seg på som frivillige, men sier at klubben trenger enda flere som vil trø til litt under et travelt arrangement.

– Vi tar med stor takknemlighet i mot hjelp, og «betalingen» er å få oppleve en masse glade barn og unge spillere. Har du lyst til å hjelpe til kan du melde deg via denne lenken, eller ringe dersom det er noe du lurer på, avslutter han.

Logistikk

Kiwi Bama cup er et arrangement som krever en fantastisk logistikk i tillegg til avvikling av . I 2022 drev 117 frivillige dugnadsarbeid i to skift fra 07.00 til 19.00 disse dagene. 600 liter vaffelrøre, minst, ble fortært. Ett tonn frukt, 350 kilo lapskaus, og det ble solgt så mye kaffe at tre store traktere ikke var nok. I tillegg selges smoothies, vraps og drikke.

Det skal spilles over 600 kamper, et femtitalls dommere skal i sving når nærmere 3.000 spille skal i aksjon. På toppen kommer trenere, lagledere og foresatte til Tangvall.

Powered by Labrador CMS