Ønsker nye brukere velkommen: Kitty Olsen, Elin Stray, Jan Smith, Lasse Stray, Torhild Hagerup Jensen og Bjørgulf Tønnessen i lokalene til Søgne seniorsenter.

– Har god kapasitet og flotte lokaler

Publisert

– Det må vel være en del mennesker som sitter og biter negler hver dag, sier Bjørgulf Tønnessen på Søgne seniorsenter til N247.

Som representant for seniorsenteret ønsker han å nå frem til seniorer som kan ha godt av et alternativ til neglebiting, og i de flotte lokalene i kjelleren på Søgne omsorgssenter er det god kapasitet til å ta i mot.

– Vi har lokalene med innredning for å holde på med trearbeider. Vi har verktøyet vi trenger, og ikke minst har vi en veldig flott sosial møteplass med mange trivelige mennesker, utdyper Tønnessen.

Bjørgulf Tønnessen.

Har forklarer videre at de som benytter seniorsenterets fasiliteter møtes enten i en formiddagsgruppe eller i en gruppe senere på ettermiddags- og kveldstid, og lokalene er til disposisjon praktisk talt hver eneste virkedag.

Lasse Stray finpusser skrinet han har laget i verkstedet på seniorsenteret.

– Samlet sett er det nok flest menn, men vi har også flere kvinner som er faste brukere her. Aktivitetene er mangfoldige, det lages ulike gjenstander, noen lager flymodeller og en gruppe lager båtmodeller, sier Tønnessen videre.

– Ønsker nye brukere velkommen

Så opplever også folkene i det flotte miljøet at alder innhenter brukerne ettersom tiden går, og ulike årsaker fører til at brukere ikke lenger har mulighet for å delta i senterets aktiviteter.

– Vi ønsker derfor nå å markedsføre dette flotte tilbudet slik at enda flere får øynene opp for seniorsenteret. Så derfor, sitter du og tvinner tommeltotter eller biter negler hjemme, ikke nøl med å kontakte oss her på Søgne seniorsenter. Du finner oss i lokalene på Søgne omsorgssenter. Normalt er vi her på formiddagen fra 08.30 til 12.30 og på ettermiddagen fra klokken 18.00 og utover kvelden. Kom innom og opplev et aktivt og et trygt og sosialt godt miljø med bare hyggelige seniorer, sier Bjørgulf Tønnessen.

Powered by Labrador CMS