Radiojam med Sarah.

– Vedderheiakonserten er ett ledd i arbeidet for godt naboskap

Publisert Sist oppdatert
Det blir hoppeslott under Vedderheiakonserten i år også.

Mandag 28. august arrangerer Vedderheia Velforening den 10. Vedderheiakonserten, en konsert som er åpen for alle og gratis. I følge yr.no blir det sol, 21 grader i skyggen og lite vind mandag ettermiddag.

– Vi ønsker å løfte frem lokale talenter, ungdommer og fritidsaktiviteter i vår nærhet. I år skal Søgne Trial klubb, Søgne Dansegruppe og Søgne Skolemusikk opptre. Det hele toppes med Radiojam, som har blitt et av Norges mest populære coverband.

– Mikael Lunde, vår alltid stødige lydmann, sikrer lyd og det tekniske. Og vi håper på fint vær, og yrende liv på Vedderheias største lekeplass, sier Inger Dahl Frantzen.

Hun er styremedlem i Vedderheia Velforening.

Godt naboskap

Årets arrangementsplakat.

Hun sier videre at konserten er ett ledd i arbeidet for godt naboskap, samt å vise frem Søgne og Vedderheia.

– Konserten er åpen for alle, og arrangeres på dugnad med innleide artister/band og profesjonell scene, i regi av velforeningen. Vi har bevisst lagt arrangementet til en mandag rundt skolestart, for å få en god start på høsten, og tror valg av dag gjør at mange har anledning til å komme, både publikum og artister, fortsetter hun.

Konserten er mulig å gjennomføre takket være sponsormidler fra lokalt næringsliv, frivillige og støtte fra Kristiansand kommune.

I tillegg til selve konserten og deltakende foreninger, vil det bli ansiktsmaling, hoppeslott, ballongdyr, kiosk med kaffe, kaker, is og brus, samt grillmat og pizza.

– Arrangementet starter klokken 16.00 og fra klokken 17.00 er det sceneshow. Klokken 18.00 er det konsert med coverbandet med blant andre Tom Hugo og det hele avsluttes klokken 20.00, sier Dahl Frantzen videre.

Hun forteller videre at det er positivt at lag og foreninger kommer og viser seg frem.

– Åpen for alle

Søgne Trialklubb er en av flere foreninger som er til stede under Vedderheiakonserten mandag 28. august.

– Vi tror konserten er sosialt utjevnende, fordi den er åpen for alle, vi tar ingen inngangspenger og forholdsvis lave priser i kiosken. Det er fremkommelig for rullestolbrukere, og arrangeres utendørs. Det er ett rusfritt arrangement, og vi har fokus på trafikksikkerhet.

– Vi at det har stor betydning for folk som bor på, eller har tilknytning til Vedderheia. Vi opplever mye positiv omtale av nabolaget vårt, og tror det har vært med på å snu en negativ utvikling. Folk kommer seg ut, prater med naboer, hører på fin musikk og ser barn som opptrer. Vi engasjerer oss i et felles prosjekt, det tror vi er ett viktig tiltak for miljøet. Men også å lære barna verdien av dugnadsarbeid og å bry seg om nærområdet, avslutter Dahl Frantzen.

Styret i Vedderheia Velforening: F.v.: Frode Paulsen, Liv Sigrid Vigemyr, Christoffer Kaddan, Karl Erik Granberg. Foran, Arne Kristian Dalen og Inger K Dahl Frantzen
Powered by Labrador CMS