Figurene Amfelia og Oskar syntes det var veldig gøy at Vågsbygd Turnforening vant prisen på 10.000 kroner. Her representert ved styreleder Erlend Ringsgård, som har med seg datteren Sofie.

Barnas Dager: Fargerikt, glitter og stas på Amfi Vågsbygd

Publisert
Senterleder Christina Omland t.v. og markedskoordinator Anja Lian var veldig fornøyde med de Barnas Dager ved Amfi Vågsbygd. Her er de sammen med Filippa t.v. , Oda, Mie Madeleine, Ulrikke og Helle fra Hånes.

– Det ble en ny flott dag for folk ute i sola. Men tross varmen, er vi veldig fornøyd med arrangementet Barnas Dager ved Amfi Vågsbygd. Gjestene storkoste seg, liten som stor.

Fargerikt

Det sier senterleder Christina Omland og markedskoordinator Anja Lian til N247 rundt middagstider lørdag.

- Vi startet arrangementet torsdag morgen. Og det har handlet om så mangt. Ansiktsmaling, gratis popcorn, figurene våre «Amfelia og Oskar» har underholdt, ballonger i alle fasonger har vært å se i begge etasjene, og det har bare vært smil å se. Masse smil, sier de to blide jentene videre.

Rosinen i pølsa var nok det som skulle skje lørdag klokken 13.00.

Fire finalister

- Da skulle vi dele ut «Amfelia og Oskar-prisen». I forkant hadde vi fått inn masser av stemmer fra kundene våre. Det handlet om hvilket lag, forening eller gjerne enkeltperson som har gjort et flott arbeid for barn og ungdom i den store bydelen det siste året. Det nærmest «kryr» jo av dem, men noen måtte jo til slutt få flere stemmer enn andre.

Det stod mellom Vågsbygd Turnforening, BUTO (barn og unge trenger oppmuntring), IK Vågs løypeutvalg og Vågsbygd musikkorps.

- Det er Vågsbygd Turnforening som er vinneren, sa senterleder Christina Omland i mikrofonen foran masse nysgjerrige gjester.

- Utrolig gøy, sa en smilende styreleder hos turnerne Erlend Ringsgård da han mottok gavesjekken pålydende 10.000 kroner.

Selvdrevne

Fargerik «tiger» Henry sammen med pappa Sean Ayres fra Vågsbygd. Sean jobber i Søgne.

Pengene kommer godt med. Turnforeningen i den tidligere bygda som med årene har vokst seg til en veldig stor bydel, eier nemlig sin egen hall på Karuss. Det koster.

- Det skal være sikkert og visst. Det et vi som styrer lån, det er vi som må betale strøm og andre utgifter, så hver krone som kommer inn betyr veldig mye for oss, sier Erlend og fortsetter.

- Vi får også støtte av Kristiansand kommune. Men, vi skulle gjerne hatt mer. Vi teller rundt 350 medlemmer, og vi har turnere i hallen fra klokken 15.00 til 21.00 hver eneste virkedag. De er fra 4-5 år og opp til 15-16. så det er et stort apparat å holde i sving, sier pris-vinneren.

- Dette var gøy. Nå kommer jeg hjem med et skikkelig «tigerbarn». Sønnen min Henry fikk ønske sitt oppfylt, sa pappa Sean Ayres som bor i Vågsbygd, og jobber i Søgne.

Sammen nøt de hele det flotte arrangementet, sammen med en haug av sprudlende barn og mange foresatte som hadde mer enn nok med å holde følge med podene sine sim jo skulle få med seg det meste som skjedde.

Det var det mye av.

Powered by Labrador CMS