Turnhallen på Tangvall lørdag. Det er aldersgruppen fra seks til ni år som var i aktivitet da dette bildet ble tatt.

– Aldri vært så mange på en turnlørdag

Publisert Sist oppdatert

For første gang kunne Søgne turnforening invitere til turnlørdag i Tangvallhallen 15. april. Arrangementet var delt inn i tre aldersgrupper, og da gruppen med barn fra seks til ni år startet oppvarming i flerbrukshallen like etter klokken 12.00 kunne klubbens ledere konstatere at det aldri tidligere har vært større oppslutning om tilsvarende arrangement.

– Vi har ikke et endelig tall her og nå, men er sikre på at det er mer enn 300 barn og unge som er innom Tangvallhallen i dag, sier daglig leder Heidi Ingebrigtsen til N247.

Felles oppvarming i flerbrukshallen.

Turnlørdag er et arrangement som er åpent både for klubbens medlemmer og andre unge som er interessert i å se nærmere på klubbens aktiviteter, og med større kapasitet i en ny hall var også unge fra Songdalen invitert til vårens arrangement.

– Superfornøyd med Tangvallhallen

Under lørdagens arrangement var hele Tangvallhallen tatt i bruk. Flerbrukshallen ble benyttet til felles oppvarming og informasjon før turnerne flyttet seg over gangen og inn i selve turnhallen hvor det var anledning til å teste og prøve ut ulike apparater.

– Alt er så mye lettere når vi har fått en hall der ting er lagt til rette og vi slipper å rigge til de fasiliteter vi skal benytte, utdyper sportslig leder Helene Lien.

Jonas Clausen og Malin Stubstad som er trenere og selv aktive turnere legger til at dette ikke bare gjelder ved arrangement som i dag, men også ved ordinære treninger der turnere sparer verdifull tid ved å slippe å rigge til og rydde bort utstyr og apparater som benyttes.

Malin Stubstad, Jonas Clausen og Bente Løvdal er superfornøyde med Tangvallhallen som Søgne turnforening fikk tilgang til fra siste årsskifte.

– Vi er superfornøyd med Tangvallhallen og slik vi har fått det her nå, erklærer Stubstad.

– Det gir oss muligheter til trening og utvikling vi ellers ikke hadde hatt mulighet for, tilføyer Clausen.

Gratis frukt

– I tillegg til å vise frem klubb og lokaler har vi åpen kiosk med salg av pølser og vafler, og alle barn og unge får servert gratis frukt takket være våre gode sponsorer, avslutter klubbens daglige leder, Heidi Ingebrigtsen.

Daglig leder i Søgne turnforening Heidi Ingebrigtsen og sportslig leder Helene l Lien som har med seg Ariel (4år) til turnlørdag.
Powered by Labrador CMS