Kai Tobiassen, Ole Repstad, Jan Fredrik Knutsen og Øyvind Westly har fylt opp bagasjerommene med 8.420 tulipaner fra Hageland Søgne torsdag morgen.

Leverer ut over 8.000 tulipaner

Publisert Sist oppdatert

Tidlig torsdag morgen var representantene fra Lions Club Søgne på plass hos Hageland Søgne for å fylle opp bilene med tulipaner.

– I dag skal vi levere ut tulipaner i forbindelse med en årlige tulipanaksjonen. Her lokalt skal vi levere ut 842 bunter eller 8.420 tulipaner, sier Jan Fredrik Knutsen til N247.

Sammen med Kai Tobiassen, Ole Repstad og Øyvind Westly skal han bruke torsdag og fredag til å levere ut tulipaner som er forhåndsbestilt fra lokale næringsdrivende.

– Alltid hyggelig

– Dette er like gøy og hver år, alle næringsdrivende her i bygda er veldig positive, og mange har støttet oss gjennom mange år, forklarer de fire frivillige.

Tulipanaksjonen

Lions Tulipanaksjon er et årlig arrangement. Motto for aksjonen er «Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne». Lions Tulipanaksjon er en landsdekkende innsamlingsaksjon hvor pengene går til forebyggende arbeid for barn og unge.

– En god aksjon samler gjerne inn over 10 millioner kroner, opplyser aksjonen.

Powered by Labrador CMS