Vetle Kleiven (t.h.) og Christian Eikeland har ansvar for lagledelsen til lagene, og mener Søgnefolk nå kan kjenne sin besøkelsestid når Vipers byttes ut med Søgne i Aquarama.

Lokaloppgjør med lidenskapelig rivalisering

Publisert

Søgne FK vil satse på Futsal, og har på få måneder kommet opp i rundt 150 futsalspillere. Futsal er en av verdens raskest voksende innendørsidretter, og det spilles i dag futsal i 38 av UEFAs 53 medlemsland. Den spilles med en mindre og tyngre ball, og reglene er litt annerledes enn vanlig fotball.

Nå starter årets futsalsesong, og Søgne FK har i år meldt på flere lag i ulike aldersbestemte klasser, samt to seniorlag.

Førstkommende helg braker det løs blant annet med et skikkelig lokaloppgjør på menyen. Seniorlagene Søgne 1 og Søgne 2 møter hverandre til et rivaliserende oppgjør i Aquarama søndag klokken 11.00.

Søgne 1 består av spillere hovedsakelig fra Søgnes C- lag på herresiden, og spiller vanligvis i 6. divisjon. Søgne 2 består stort sett av spillere fra klubbens juniorlag. Nå skal altså lagene måle sine krefter mot hverandre i futsal. Lagledere fra begge lag oppfordrer nå klubbens medlemmer og støttespillere til å stille opp i Aquarama klokken 11.00 søndag. Vetle Kleiven og Christian Eikeland har ansvar for lagledelsen til lagene, og mener Søgnefolk nå kan kjenne sin besøkelsestid når Vipers byttes ut med Søgne i Aquarama. De håper flere stiller med kubjeller, liv og røre til det de selv kaller et rivaliserende lokalderby med mye lidenskap.

Lagene skal spille årets futsalsesongen i 2. divisjon i Region Sør som strekker seg fra Agder til Buskerud. Her skal de møte ulike lag fra Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder. Begge lagledere kan bekrefte at når kampen er ferdigspilt, så legges rivaliseringen til siden, og samarbeidet kan igjen fortsette. Nå vil de gå i bresjen for at Søgne skal bli en stor breddeklubb også innen Futsal.

Powered by Labrador CMS