Fyller 70 onsdag: - Det ville vært rart om vi ikke hedret Jon

Publisert

- Jon fyller 70 år onsdag, og det ville vært rart om ikke jeg skulle la han styre og stelle med Søgne IL uten at vi markerte dette på årsmøtet i idrettslaget. Det kun to dager før den store dagen, sa frihetskjempen Kristen Fløgstad på klubbhuset ved Søgne stadion mandag kveld.


Jon Fjeld er svært aktiv i idrettslaget og har holdt på en «mannsalder» for å fremme idrettsaktiviteter, spesielt for barn og unge.
I talen til Fjeld sa Fløgstad at hilsenen kommer fra alle gruppene i idrettslaget.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Olav Eieland i volleyballgruppa overrakte en volleyball til Jon Fjeld som gave til jubilanten. - Det stod mellom denne og knebeskyttere, sa Eieland spøkefullt. (Foto: Roar Tolfsen).
Avhengig
- Det er mye som er avhengig av Jon for at ting skal gå i hop. Det er veldig viktig det du gjør, både det administrative og det faktum av at hvis noen ikke møter til barnetreningen for førskolebarn, stiller Jon i stedet. Det er imponerende at han har hele denne bredden og det store og gode engasjementet.
- Dette er bare en liten påskjønnelse for det arbeidet du har gjort til nå, og du fortjener det virkelig, avsluttet Fløgstad.
Kake hører med når Jon Fjeld fyller 70 år. (Foto: Roar Tolfsen)
Powered by Labrador CMS