Fylte Tinntjønnhallen til randen

Publisert

Søndag ettermiddag inviterte Søgne Turnforening til den 37. utgaven av foreningens juleforestilling og som tidligere år var oppslutningen enorm.


Med rundt 500 turnere i aksjon, alle fra den yngre garde, sier det seg selv at mange publikummere stiller og søndag var det minimum 1.200 av dem i Tinntjønnhallen. Trangt, godt og varmt, men en storslagen oppvisning ble det.
Søgne Turnforening er bygdas nest største klubb med over 550 medlemmer, og drives av mange frivillige som legger ned en stor jobb for ungdommen.
Rundt 500 turnere var i aksjon i Tinntjønnhallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
- I disse dager jobber vi intenst med å få en basishall i forlengelsen av det nye skolesenteret på Tangvall. Jeg håper alle her er med på å støtte oss i dette arbeidet. En ny hall vil bety en helt ny drift for oss og gi alle som jobber med disse ungdommene, inkludert en stor foreldregruppe et helt nytt løft, sa Wenche Andreassen før juleshowet startet.
Tre- og seksårsmedaljer ble delt ut og årets medtrener, Ida Lovise Løvdal, ble hyllet.
- Sier aldri nei
- Hun tar vare på alle, lærer fort navnene på alle hun trener og hun er alltid hjelpsom. I tillegg er hun en person som aldri sier nei, sa Bente Løvdal under prisutdelingen.
Bildet under:Spreke turnere i Tinntjønnhallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Bildet under: Tinntjønnhallen var fylt til randen under Søgne Turnforenings juleforestilling søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Tinntjønnhallen var fylt til randen under Søgne Turnforenings juleforestilling, i år for 37. gang. (Foto: Nicolai Prebensen)
Bente Løvdal var konferansier under turnforeningens juleforestilling i år. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS