Søgne HK - Otra 21-18 (9-9), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen Søgne.

Søgne HK topper nå tabellen etter en ordentlig sliteseier mot Otra lørdag ettermiddag.
- Tabellsituasjonen tilsier en brakseier til oss, men vi slet også borte mot Otra. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men det kan hende at disse lagene står dårlig til hverandre og da blir det ofte lite finspill. Akkurat som i dag, men det er godt å vinne på en dårlig dag, sa trener Bjørn Hagen til N247 etter kampslutt.
Måltørke
Det gikk hele 10 minutter og syv angrep før hjemmelaget scoret sitt første mål. Med unntak til pause og etter 60 minutter lå laget under i en kamp preget av mange personlige feil og svært upresist spill.
Etter 17. minutters spill ligger Søgne under med fire mål på stillingen 3-7, men mot pause henter laget sakte og sikkert inn gjestenes ledelse og går i garderoben med sifrene 9-9 i målprotokollen.
Andre omgang starter som første og Søgne ligger under helt frem 55 spilte minutter på stillingen 18-18.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Line Govertsen Bjelland møtte «veggen» til Otra mange ganger lørdag ettermiddag. Likevel ble hun hjemmelagets mestscorende med syv nettkjenninger. (Foto: Nicolai Prebensen).
Tabelltopp
Gjestene slurver litt i angrep og hjemmelaget går i ledelsen til stillingen 19-18 med to minutter igjen å spille. I siste minutt sikrer Line Govertsen Bjelland seieren og tabelltoppen er igjen tatt fra naboene i Songdalen.
Igjen har Søgne stukket av med en knepen seier i sluttminuttene og trener Hagen vet hvorfor.
- Vi er bedre trent enn de andre lagene, sier han.
Neste kamp for kvinnene er hjemme mot MHI 1 i Tinntjønnhallen.
Trener Bjørn Hagen tar timeout etter syv minutters spill lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)