Godt over 200 på kick off til Svarteheia

Publisert

Over 200 tobente med et aldersspenn fra ett til godt voksen alder møtte til kick off for «Ti på Topp» ved Kjellandsmarka søndag ettermiddag. Et titalls firbente ble også med på turen opp til Svarteheia hvor det ble servert pinnebrød og arrangert rebuslek for barna.«Ti på Topp» er et godt tilrettelagt turtilbud som passer for alle; uansett alder, fysisk form og turerfaring. Du velger selv om du vil gå alene, sammen med venner, familie eller kollegaer. Du velger selvsagt også når du ønsker å gjennomføre turene. Naturen er åpen hele tiden. Turene legges til retta av Bedriftsidretten, Gumpen Gruppen, Repstad Eiendom og frivillige.

Før turen opp startet, og Leona og Elias som registrerte over 50 (!) turer hver i 2021 sesongen klippet snoren og åpnet årets sesong søndag, fortalte daglig leder i Repstad Eiendom om arbeidet med å tilrettelegg turløypene i Kjellandsmarka.
20 kilometer
- Kjellandsmarka har 20 kilometer turløyper i et område på to kvadratkilometer og har de siste tre årene fått oppgraderte og nye turløyper over hele området. Disse er det bare å bruke så mye dere kan. Det er godt å komme seg ut, sa han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Parkeringsplassen ved Kjellandsmarka klokken 12.30 søndag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Han fortalte også om en avtale med grunneier om gapahuk, og om malte steiner som dukket opp da pandemien slo til for litt over to år siden.
- Nå er det mange malte steiner langs turløypa og utsikten fra toppen av Svarteheia er fantastisk, sa han før han ønsket alle en god tur.
Sist oppdatert 03.04.2022 klokken 14:13 av Nicolai Prebensen
Ole Johan Bueklev i Repstad Eiendom fortalte de fremmøtte om arbeidet med å utvikle turløyper i Kjellandsmarka. (Foto: Nicolai Prebensen)
Godt over 200 tok turen til Svarteheia søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS