Gratis på Øygospel: - Det er salget av all mat og drikke som holder hjulene i gang

Publisert

- Det er gratis inngang for alle gjestene våre under Øygospel-festivalen i hele helgen. Det er salget av all mat og drikke, samt en populær basar som holder hjulene våre i gang, sier PR-ansvarlig Arlen Frøysaa Pedersen til N247 utenfor Flekkerøyhallen fredag ettermiddag.
 
Store innkjøp
Sonja Axelsen fra Flekkerøy er cateringansvarlig, og forteller videre om salget, og om hvor stor bestilling hun har gjort i forkant.

- Obs, ja, det er ikke småtterier jeg har bestilt. Jeg har sånn cirkatall liggende på mobilen, sier den blide jenta borte fra Bånefjell.
- 600 laksefileter, 1.000 pizzabaguetter, 500 hamburgere og så har vi rundt 100 wienerpølser til de yngste. Så går det nok med 6.000 bokser i fire forskjellige varianter med mineralvann samt 240 liter is som blir til kuleis, sier Sonja Axelsen som har rundt 80 dugnadsfolk med seg i «matgjengen».
 
700 gjester
Torsdag kveld ble dørene for årets festival åpnet. Rundt 700 gjester fikk med seg både EDM-musikk ved Jesus Loves Electro. Fredag blir det samme program, pluss lovsangkveld. På lørdag er det Lindy Cofer som entrer scenen. Og så avsluttes det hele på søndag med gudstjeneste ved Siri Iversen som er pastor i Flekkerøy misjonskirke.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Tre glade jenter gleder seg til resten av Øygospel, og ikke minst til å servere masse mat til gjestene. Fra venstre cateringansvarlig Sonja Axelsen, Emilie Pettersen og Arlen Frøysaa Pedersen. (Foto: Arild Hansen).
- Vi håper å få besøk av 5.000 gjester på de fire dagene Øygospel varer. En stor og flott gjeng med frivillige har gjort en fenomenal innsats i forkant, noe jeg mener folk setter veldig stor pris på, sier Frøysaa Pedersen før hun kaster seg rundt og gjør klar for fredagens konsert.
Sammen med en haug av ivrig dugnadsfolk.
Jonas Pettersen triller inn mye is inn på frysen. (Foto: Arild Hansen)
Dante Bowe holdt konsert under Øygospel torsdag i Flekkerøyhallen. Rundt 600 tilhørere koste seg med musikken. (Foto: Fredrik Flateland Mittet)
Powered by Labrador CMS