– Grease selger spesielt godt i Søgne

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært et helt vanvittig trøkk, og mer enn 12.000 billetter er revet bort før premieren. Alle forestillinger før påske er nå utsolgt sier leder for Kilden Kultur Daniel Stamnes.

I fjor gjorde Kilden teater og konserthus suksess med forestillingen Sister Act, som ble hentet ned fra Oslo. Mer enn 11 000 publikummere fikk oppleve musikalen i Teater- og Operasalen i Kilden. På bakgrunn av godt salg og gode tilbakemeldinger fra publikum ble Grease booket etter samme modell da ny musikal skulle settes opp.

Grease ble spilt i Oslo Spektrum november 2023 og tilpasses i disse dager en noe mindre scene i Kilden.

– Vi ser at det selger jevnt over veldig godt, men responsen har vært spesielt god i Søgne, kanskje rånekulturen står litt sterkere der borte, ler Stamnes, som selv bor i Søgne.

Godt representert

Ifølge Kilden er også Stavanger, Sandnes, Bryne, Flekkefjord, Lyngdal og Mandal godt representert på salgsstatistikkene.

– Jeg tror salget er utløst i en kombinasjon av en kjent og kjær historie sammen med et realt stjernelag anført av Atle Pettersen, med både Hilde Lyrån, Tom Sterri og Kevin Haugan på rollelisten, sier Stamnes.

I disse dager er det hektisk aktivitet på scenen i Kilden, premieren finner sted allerede torsdag og både skuespillere, musikere og en enorm scenografi skal tilvennes og tilpasses scenerommet i Kilden, men Stamnes er rolig.

– Det blir et forrykende show, og det er mye som skal klaffe, men jeg tror vi kommer i mål, avslutter han.

Powered by Labrador CMS