Vafler på billigsalg og folkefest

Publisert Sist oppdatert

– Vi ligger på 2. plass i serien, kun bak Gimletroll som har kjørt over alt og alle med et lag som kunne kjempet i 4. divisjon. Søndag 1. oktober klokken 15.00 inviterer Greipstads seniorer i 6. divisjon til vafler på billigsalg og folkefest mot Øvrebø på Hortemo. I tillegg skal Tønnes være speaker. Denne kampen er den første helgekampen denne sesongen og vi satser på et stort og livlig hjemmepublikum denne søndagen, sier spillende trener, Preben Flak til N247.

Han er sammen med Jonas Aurebekk Bjørnhom toppscorere med 10 mål i protokollen så langt i år.

På sine Facebook-sider skriver laget at Greipstad seniorlag har siden tidenes morgen bestått av en gjeng gamle gubber som har holdt seg for seg selv. Men de siste årene har ting blitt gjort annerledes, samarbeidet mellom ungdom og voksen har virkelig blomstret og det får alle igjen for.

– Vi startet i fjor med å benytte oss av mange G-16 spillere på trening og kamp, og videre inn i år har vi hatt et tett og godt samarbeid med juniorlaget vårt. Nå er G-15 også på vei inn i varmen og det er kjempegøy, står det.

Laget har så langt denne sesongen vunnet elleve kamper, spilt tre uavgjorte og hatt tre tap. Gimletroll topper med 48 poeng, Greipstad 36 og Just 2 35 poeng.

Forrige kamp hjemme mot Tigerberget beskrives slik:

«Bekmørkt, kaldt og styrtende regn, høsten var kommet til Hortemo tirsdag kveld når det var klart for nok en toppkamp, denne gangen mot Tigerberget!

De siste kampene har vi vært noe sene ut fra startblokka og bestemte oss derfor å være 100% klare når dommeren satt i gang kampen i kveld. Vi kjører på med laaang og intensiv oppvarming, da lundsguttene vasser ut på gressmatta åtte minutter før kampstart har vi snart holdt på i tre kvarter!

Vi kjører fullstendige over Tigerberget og får uttelling etter kun ett minutt da Preben setter ballen i mål, Aleksander følger så opp med 2-0 etter 6 minutter før Kevin banker inn 3-0. Vi går til pause med dette resultatet og har nettopp levert årets omgang, ett til vanlig bra Tigerberget fikk regelrett juling i første 45.

Vi starter andreomgang som vi startet første, Nikolai bruker 10 min på sette inn 4-0. Tigerberget kommer litt mer inn i kampen og får en redusering, men vi svarer fort på den og går opp til 5-1 før Tommen setter inn 6-1.

Tigerberget får et trøstemål på slutten og resultatet blir til slutt 6-2. Vi er strålende fornøyd med kampen i dag, her var det mye bra. Nå må vi ta med oss godfølelsen inn til neste kamp, for da skal vi møte seriens soleklare ener, Gimletroll. Skal Greipstad bli første laget som klarer å ta poeng fra dem i år? Det får vi vite til tirsdag!»