Lagbilde av årets stall, hvor mange av spillerne ser for seg nok en sesong i Søgne.

Ønsker flere gutter til Søgne Håndballklubb

Publisert

Søgne Håndball ønsker å styrke guttelaget med flere spillere til kommende sesongen. Etter et vellykket samarbeid med Farsund og Lista for gutter i alderen 15 og 16 år, er tiden kommet for å satse lokalt igjen.

Tross begrenset antall felles treninger har laget imponert ved å gi de beste lagene i Agder og Rogaland skikkelig kamp og med syv kamper igjen av sesongen er det viktige poeng å hente.

I den lokale serien skal laget nå delta i sluttspillet mot de andre tre topplagene, så førsteplass er innenfor rekkevidde, mens i regionserien kjemper man for en solid plassering på tabellen.

Neste sesong

Neste sesongs satsning i Søgne tar hensyn til at de fleste av guttene er i gang med videregående skoler, og at hverdagen da endrer seg. Trenerne tror at flere spillere samlet på treningene vil gi laget et videre løft, og man vil fortsette å bygge på den fine kulturen i laget. Det vil bli satset på det sosiale sammen med det sportslige.

Laget har rundt 10-12 spillere som ser for seg være med videre neste sesong i Søgne.

Disse guttene er født i 2007, 2008 og 2009, fra både Søgne, Farsund og Kr.sand. Vi ønsker enda flere gutter i den alderen for å bygge opp en bred stall som kan hevde seg også neste sesong, og vi tror der sitter en del ballkastere i området som burde bli med oss.

Det er viktig å ta høyde for både fravær og skader for det blir rikelig med kamper for guttene kommende sesong. Med både lokalserie (Agder), regionserie (Agder og Rogaland), samtidig vil flere av spillerne også være aktuelle for den lokale herreserien.

Man skal heller ikke se bort ifra det kan bli turneringer i inn og utland. Så har du lyst til å bli med, eller kanskje du kjenner noen som bør tipses om dette tilbudet? Vi forventer ikke nødvendigvis bare «ferdige» håndballspillere, men også lære og treningsvillige gutter, så nøl ikke med å ta kontakt.

Ta kontakt

Man er hjertelig velkommen til å møte oss på trening allerede denne sesongen, for å få en forsmak på hva som er i vente til neste sesong. Det kommer til å bli både lærerikt og knallgøy, sammen med en skikkelig sosial og hyggelig guttegjeng, et godt støtteapparat og ivrige foreldre.

Send en SMS eller ring, så er vi igang.

  • Hovedtrener - Endre Pettersen - Telefon: 99221644
  • Hjelpetrener – Dag M. Frantzen – Telefon: 99296314

For andre håndball interesserte som er nysgjerrig på tilbudet i Søgne, sjekk ut websiden og ta kontakt med klubben.

Powered by Labrador CMS