
Halvt døgn til hummerfisket
Kjell Thomassen (Hummerkongen) viser i kveld frem oppskriften på det perfekte agnet til hummerfisket. Her er oppskriften:
Del makrellen i to, ta ut innmat, mye salt (fra havet) legges mellom lagene.
Så tilsettes flere skjeer grønt pepper, en passelig mengde Cognac av anerkjent merke og til slutt noen teskjeer Tabasco. La stå i tett tønne.
Kjell sier til N247 at saltet holder konsistensen på fisken, pepper skremmer vekk krabbene, Cognacen gir en fantastisk aroma (han sier ikke for hvem), og tabascoen topper duften i agnbøtta.
Som leserne skjønner har N247 i kveld flyttet deler av redaksjonen til Borøya, og vil tilbringe første døgn med den meget erfarne hummerfiskeren. Første teine går i havet tirsdag morgen kl. 08.00 og Kjell sier han vil holde på med fisket til "the bitter end".
Vi kommer til å lage flere saker fra Borøya de nærmeste dagene, men skjer noe på land vil vi selvsagt dekke dette også.
