Fløys gutter 11 på Slottsfjellet under cupen denne helgen.

«Gøy med Fløy Håndball på Slottsfjellcup»

Publisert Sist oppdatert
Fløy J2008 vant sin pulje, men måtte se seg slått i A-sluttspillet.

Cirka 70 fornøyde Fløy-håndballspillere deltok på Slottsfjellcup i helgen. Det var en kjempefin event der lagene fra Fløy bodde på samme skole. Det var høy musikk, god stemning og en fin mulighet til å komme sammen og bygge fellesskap. På lørdagskvelden var det Cupshow i Støperiet, der spillerne fikk høre musikk av diverse artister og det var også tid for en og annen utflukt innimellom, f.eks. til Slottsfjell.

Hele 276 lag hadde tatt turen til Tønsberg denne helgen, derav hele seks lag fra Fløy; Fire jentelag med spillere født i 2008, 2009, 2011 og 2012 og to guttelag med spillere født i 2009 og 2011. Med på lasset var mange foreldre som benyttet anledningen og det fine været til å ta turen til vikingebyen.

Lagene fra Fløy spilte i forskjellige haller, men så sant det var mulig møtte de fram for å heie på hverandre. Det var stor innsats også fra fløysupporternes side og det var til tider kubjeller og skikkelig høyt volum fra tribunen.

Fløy Håndballs G2009 som kom helt til finalen i cupen i sin årsklasse.

Mange av de yngre spillerne fikk oppleve sjarmen med å være på cup for første gang, og å spille mot lag fra helt andre kanter av landet. Fokuset er på mestring og å ha det gøy i de yngre klassene. Det var mye bra spill og stor innsats på banen hos alle lag, og det var nok litt større vinnerinstinkt hos de eldre spillerne. De eldre klassene kom i A- eller B-sluttspill alt ettersom hvordan det gikk i de innledende kampene. Ekstra gøy var det nok for J2008 som vant sin pulje og G2009 som kom helt til semifinalen før de måtte gi tapt for Vestby Drøbak Frogn i finalen.

God stemning på det yngste Fløy-laget J2011.
Powered by Labrador CMS