I 2022 hadde Søgne håndballklubb kjempesuksess med «Søgne beach». Morten Eikeland og Jørn Asle Hersvik fra arrangørklubben håper på minst like stor suksess i år.

– Håper å gjenta kjempesuksess

Publisert

Lørdag 17. juni arrangerer Søgne håndballklubb for andre gang «Søgne beach» på Årosstranda, i år med enda flere inviterte lag enn ved tilsvarende arrangement i 2022.

– Det ble kjempesuksess da vi i fjor for første gang inviterte til Beachhåndball her på stranda. I utgangspunktet var dette tenkt kun som en avslutning for klubbens egne spillere, men vi hadde invitert et par andre lag til også å være med, sier sportslig leder i klubben, Morten Eikeland til N247.

I fjor deltok 29 lag på «Søgne beach». I år håper arrangørene på enda flere deltakere til arrangementet på Årosstranda.

Utvider

I år er fem klubber invitert til å stille med lag i tillegg til arrangørens egne spillere, og det er jenter og gutter i aldersklassene fra 9 til 15 år som skal spille.

– Vi håper det blir masse folk, både de som skal være med å spille og de som bare vil se på og være med å heie på lagene, sier leder i klubben, Jørn Asle Hersvik.

Han lover at det i tillegg til håndball også blir servering av pølser, is og vann og sikkert innslag fra klubbens sponsorer. Med finværet som er meldt håper arrangørene også på minst like mange deltakere og tilskuere som i fjor.

– I år lager vi også en ekstra bane, sier Eikeland og legger til at turneringen starter klokken 11.00 på lørdagen.

– Dette tror vi blir gøy og underholdende, og det blir en anledning for spillerne til å vise seg frem på en annen arena enn der vi normalt holder til. Møt opp og få en kjempefin dag her på Årosstranda, sier klubbleder Hersvik.

Les også:

Powered by Labrador CMS