Godt forsvarsspill av hjemmelaget.

Godt forsvars- og målvaktspill var ikke nok

Søgne – Lund 15 – 18 (6 – 9) 4. divisjon håndball damer, Tinntjønnhallen, torsdag kveld.

I kveldens kamp mot topplaget Lund viste Søgne-damene solid forsvarsspill som gjorde at bortelaget kun scoret 18 mål, dette burde normalt være godt nok til å vinne kampen.

Dessverre så var ikke hjemmelaget på hugget fremover på banen. Mange feilpasninger og dårlig plasserte skudd gjorde at de kun scoret 15 mål fremover, noe som er veldig lite på seniornivå.

Søgnes beste spillere: Målvakt Isabella Prestbakmo og Julie Nygård.

Kun seks mål i første omgang

Første omgang startet med meget opplagt Søgne-målvakt Isabella Prestbakmo som tok det meste som gikk forbi et godt hjemmeforsvar. Midtveis i første omgang ledet hjemmelaget 4 – 3, men i siste halvdel scoret de kun to ganger, som gjorde at Lund ledet 9 – 5 til pause.

Jevn nesten helt inn

I starten av andre omgang lykkes hjemmelaget godt med angrepsspillet og etter fem spilte minutter var laget bare et mål bak på stillingen 9 – 10. Dessverre så begynte angrepsspillet igjen å klabbe seg for hjemmelaget, og hver gang laget hadde sjansen til å utligne bortelagets ledelse så rotet man det angrepsmessig.

Anita Øvland og Christian Abrahamsen dømte meget bra.

Fem minutter slutt var det fortsatt håp om hjemmeseier, men Lund-spillerne holdt hodet kaldt og kunne til slutt juble for seier 18 – 15.

Banens beste

Flest for hjemmelaget scoret Julie Nygård med fem nettkjenninger. Banens klart beste aktører var denne gang dommerduoen Anita Øvland og Christian Abrahamsen som knapt gjorde en enste feil i løpet av kampen.