De fleste av spillerne i Fløy Håndball samlet til avslutningsfest med både kamper og pizza torsdag ettermiddag.

Avslutningsfest for Fløy Håndball

Publisert
Styret i Fløy håndball hadde lagt alt til rette for en fin avslutning på sesongen 2022/23. Fra venstre Anita Vestberg, Jorunn Skjekkeland, Kristine Søborg, Nicolai Langås og Kamilla Karimova. Leder Arne Kjønstad var ikke til stedet da bildet ble tatt.

– Først pizza, så håndballkamp for gøy, sa et par av de eldste guttene på klubbens eldste guttelag under avslutningen på sesongen 2022/23 i Flekkerøyhallen torsdag kveld.

Rundt 150

Selv om det ble spilt håndball lenge før hallen ute i Lindebøskauen ble reist i 2005, var det vel først da at alvoret begynte. Mange jenter og gutter ble etter hvert fristet til spill med den lille lærkula, og i sin tid var det alt fra minihåndball og opp til et damelag. Håndball for herrer var nærmest tabu her ute på «fotballøya».

- Vi har vært nærmere 200 spillere tidligere. Nå teller vi vel rundt 150, sier leder Arne Kjønstad til N247.

Det eldste laget i dag handler om 17-18 år gamle gutter som har slått seg sammen med Våg Håndball.

- Veldig gøy

De eldste gutta i Fløy Håndball, med ledere, lot seg ikke be to ganger da pizzaen ble servert.

Sesongen er over for i år. For et par uker siden dro klubben bort med fem lag til en stor turnering i Tønsberg.

- I dag har klubben lag i de fleste årskullene i juniorklassene. I kveld har vi spillere fra første trinn på barneskolen og oppover. De koser seg veldig, sier Jorunn Skjekkeland som hadde ansvaret for avslutningsfesten.

Ekstra gøy var det å se klubbens egne unge dommere i aksjon. Så langt har de fått med seg, og lært en del av håndballens ABC.

Fest ble det. Håndball og pizza gikk hånd i hånd, og på tribunene koste både familiemedlemmer og andre publikummere seg.

Powered by Labrador CMS