Søgne-damene jubler for seier i siste seriekamp for sesongen.

Avsluttet sesongen med stil

Publisert Sist oppdatert
Kampens store profil Marita Berge spilte sin siste kamp i Søgne-trøya.

Randesund 2 – Søgne 35 – 36 ( 18 – 17 ) 3. divisjon håndball damer, Sukkevannshallen mandag kveld.

Før kampen var Søgne-trener Bjørn Hagen klar på at årets siste seriekamp skulle avsluttes med stil. Beskjeden til spillergruppen var klar:

– Jenter her er det bare å «gønne» på så teller vi opp når kampen er over.

Spillerne viste fra første kast at de ville gi hjemmelaget kamp om seieren. Søgne tok rask kommandoen i kampen da to kjappe Ida Lerøy mål førte bortelaget opp i 2 – 0 ledelse. Utover i omgang skiftet lagene på å ha ledelsen og til pause var det hjemmelaget som var i ledelsen med 18 – 17.

Fortsatt jevnt

Andre omgang fortsatte som den første, hvor lagene hele tiden fulgte hverandre tett. Søgnes bakspillerrekke scoret stadig mål fra distanse, mens Randesund scoret flere av sine mål på kontringer etter unødvendige pasningsfeil fra Søgne-spillerne. Mot slutten av kampen stod kampen og vippet helt til siste sekund. Med kun fire sekunder igjen av kampen var det kampens store profil Marita Berge som satte ballen i mål med halve Randesund-laget hengene på skuddarmen. Med fire skunder igjen fikk bortelaget mulighet til et siste skudd som var mislykket og Søgne-spillerne kunne juble for et målseier 35 – 36.

Mestscorende for Søgne var denne gang Julie Nygård og Marita Berge med ni mål hver.

Positivt for neste sesong

Med denne seieren endte Søgne damene med ni poeng etter 22 spilte kamper, som gir 11. plass på tabellen. – Gøy å avslutte med seier, noe som gir positiv energi inn i spillergruppen før vi starter forberedelsene for neste sesong i begynnelsen av mai, kommenterte en strålende fornøyd Søgne-trener Bjørn Hagen like etter kampslutt.